3 nyårslöften

♥ sluta bita på naglarna
♥ få bort min ribbskräck i höjdhopp och tävla mer i friidrott!
♥ vara mer avslappnad i olika situationer och inte bli nervös så lätt

Fösta punkten är fan tradition att ha som nyårslöfte... Men nu ska jag hålla det! Och den andra... Får panik bara jag tänker på det, så ribbskräcken måste bort. Och att tävla är ju bara att köra på och inte vara så lat haha. Och tredje hade jag nog förra året också och det har blivit mycket bättre men det kan fortfarande förbättras!

nyårsoutfit!

Klänning från frankrike
Tröja från cubus
Armband från spanien

breaking dawn part 1

Alltså vad ska jag säga? Så länge vi båda andas va helt klart den bästa boken så det är väl klart att de två sista filmerna blir de bästa också. Helt sjukt bra och längtar redan ihjäl mig till nästa film även om jag inte vill att den ska komma ut för då är allt slut... Det ändå dåliga med filmen va att jacob visades för lite, haha. Han blir verkligen bara snyggare och snyggare för varje film... Men jaja, breaking dawn part 1 får i alla fall såklart en femma!
Breaking dawn part 1 -  1 2 3 4 5

söt lillasyster man har!

finaste teya ♥

sista dagen 2011

Godmorgon! Själv gick jag upp för några timmar sen, självklart vaknade jag ganska tidigt och kunde inte somna om när det är nyår och allt. Jaja, jag ska nog kunna hålla mig vaken ett tag ändå. Nu ska jag börja göra mig i ordning så kommer danni hit lite senare. Vi hörs, puss!

köpt på mellandagsrean!

Lite sent men jaja. Hittade väldigt mycket fint i alla fall, jag, emelie, farmor och faster va på plats klockan 10 på annandagen. Det va då jag köpte det mesta, men några saker är köpt vid andra tillfällen. Allt va dock inte på rea, men mycket av det!
beige bh från hm
vit bh från lindex
supersnygga boots med snörning från din sko
hårserum för lockigt hår från kicks, torrshampo och armband från rusta och korsörhängen från jc
tröja från hm
tröja från cubus
svart, transparent blus från vero moda (den ser inte ut som på bilden..)
jeans från jc (dålig bild här också men de är snygga på i alla fall!)

30 december

Åh, jag känner verkligen inte för att blogga. Tidigare idag hade jag ju inte tid, va ju hos danni och såg på bio sen. Men just nu har jag bara världens värsta pms+förkylning. Gråter hela tiden för ingenting och mår sjukt illa. Ont i halsen har jag också. Hoppas verkligen detta går över tills i morgon... Jaja, annars är allt bra och har mått bra hela dagen fram tills nu! Filmen va helt sjukt bra också, skriver mer om den sen. Puss!
just nu vill jag bara krypa ner i min one piece...

dagens outfit

Jeans från bikbok
Halsduk från kappahl
Tröja från gina tricot
Tjocktröja från hm
Skor från din sko
Skinnjacka från bling


sover hos danni

Har spelat massa wii med danni nu och snart åker vi till henne så ska jag sova över där. I morgon blir det bio, jag ska äntligen se den efterlängtade breaking dawn part 1! Har dock inte kännt att det har varit nån panik med det för jag har ju ändå läst böckerna och vet vad som kommer hända. Men det ska bli kul att se filmen ändå, och framförallt se snygga taylor lautner... Kan aldrig få nog av honom. Nej nu ska jag packa lite, puss!

måste ha!

Ska snart beställas på cdon för en del av julklappspengarna! Längtar efter att ha harry potter och vampire diaries maraton...

knäck

Jag älskar knäck, äter det hela tiden. Helt sjukt gott ju, synd att man inte får äta det hela året! Så jag passar på nu...


är det bara jag som hatar att ringa och ställa frågor?

Dendär lappen och telefonen har legat på mitt skrivbord i flera dagar nu...

svar på tal - batiste torrshampoo

men vart kan man köööpa den då haha ;p

Svar: Jag köpte min på rusta! Men tror även att den finns på kicks och kanske också i vissa mataffärer. Annars finns den ju på internet på tex eleven!

29 december

Kom precis hem från bella, va där en liten stund bara. Hon kom nämligen hem från teneriffa i natt och nu tar hon tåget upp till avesta och hälsar på sin pappa så jag ville träffa henne innan hon åkte. Saknar henne så när hon är borta! Men får träffa henne massor när hon kommer hem igen. Snart kommer danni hit, vi ska göra våfflor och spela wii har vi bestämt, haha. Så det blir nog bra, puss!

godnatt!

hörs i morgon!

amanda fondell!

Tycker hennes nya skiva är riktigt bra, trots att det inte är några nya låtar. Brukar inte gilla sån slags musik, men amanda är riktigt duktig ju!




hemklickat från hm


veckans planer

Måndag Shoppa massa på mellandagsrean i trollhättan och sen åka hem till lindome och fira jul här!
Tisdag Shoppa med mamma och mormor och träffa sara
Onsdag Vara med familjen och bara ta det lugnt
Torsdag Träffa danni
Fredag Inget planerat
Lördag Nyår! Jag ska fira hemma så ska danni komma hit!
Söndag Inget planerat
På de här "inget planerat" dagarna måste jag träna! Längesen nu. Funderar på att gå och testa på zumba, tycker det är så tråkigt att jogga... Men det kan ju vara skönt att jogga med, och det är ju gratis!

new years eve

Va på bio med emelie på juldagen och såg på new years eve när den hade sverigepremiär. Både jag och emelie tyckte att den va riktigt bra med många duktiga och kända skådespelare. Det va helt enkelt en mysig feelgood film som helt klart är värd att se. Speciellt på nyårsafton! Så den får en stark trea av mig.

New years eve
- 1 2 3 4 5

svar på tal - vegetarian!


varför köper du vegetariska jellybeans? kram!

Svar: Dessa köpte jag ju då inte utan fick i julklapp, men ja.. Det är såklart för att jag är vegetarian! För mig känns det helt naturligt så har totalt glömt av att skriva det. Men jag är i alla fall vegetarian så jag äter inte kött eller kyckling. Fisk, ägg och mjölk äter jag dock, även om jag brukar försöka äta så lite fisk och ägg som möjligt. Jag äter inte heller gelatin som finns i mycket godis och görs av skelett och brosk från framförallt grisar. Anledningen till att jag är vegetarian är att jag helt enkelt inte gillar kött och äcklas av det när jag tänker på vad det faktiskt är för nåt. Det är hemskt hur djuren behandlas, och att äta ett lik (vare sig de har levt ett bra liv eller inte) känns väldigt äckligt för mig. Men så tyckte jag absolut inte innan, och det är ju olika vad folk tycker och väljer. Så, det va väl därför jag blev vegetarian från början, men nu när jag har varit det i 1,5 år så är det för massa andra anledningar också. Det är bra för hälsan, miljön och sen så tycker jag om vegetarisk mat så mycket mer. Så ja, nu vet ni det!

bloggar jag läser dagligen

fannystaaf
kenzas
fokis
blondinbella
egoinas
mollyz
saols
sofiafehrling
Inte så jätte många bloggar, men de är riktigt bra i vilket fall som helst!

mina julklappar!

supermysig pläd
massa godis, pepparkakskola, vegetariska jellybeans (som inte finns i sverige, men i nya zeeland), marsipanängel och en nya zeeländsk peng!
skyddsplast till iphone, två nya super mario olympic games spel till wii och en hårborste
doftljus (som jag dock fick i julklappsspelet och hade köpt själv, haha), tvålar i en superfin låda, små block och en penna
två stycken mysiga halsdukar, en grå med spets och en vinröd
en bok, ett armband och en lampklocka!
scrapbook papper
supersöta trosor
2 st t-shirts (haha, de hade koll på vilken serie jag gillar, glee!)
+massa pengar!
Tack så jätte mycket allihopa för de fina julklapparna!

batiste dry shampoo

Världens bästa torrshampo, håret ser ju helt nytvättat ut! Och jag har ändå testat ganska många olika torrshampon (fast inga dyra..) och denna är helt klart bäst. Billig också, jag köpte den för bara 60 kr. Finns i flera olika goda lukter, min favorit är blush som luktar fräscht och blommigt. Tipstipstips! Fast spraya en bit ifrån håret, annars kan det lätt se vitt ut..

rainy winter day

Danni ringde och väckte mig förut så sitter och äter frukost nu. Ska strax iväg och handla med mamma, haha. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, tänkte blogga en hel del så håll utkik. Puss!
Såhär ser det ut idag.. Jag vill faktiskt fortfarande ha snö, trots att julen är över!

dagens outfit


jeans från jc
skor från din sko
halsduk från fanny and michel
tröja och tjocktröja från hm
skinnjacka från bling

mycket julklappar och köpt på mellandagsrean, ska visa er alla julklappar och reainköp nu i veckan!


några bilder från min jul

Har inte firat jul med pappa på 10 år men jag hade det super bra och det va kul att träffa släkten! Speciellt emelie, sofia och ulrika som bor på nya zeeland men som är och hälsar på här i sverige nu. Måste träffa dem igen innan de åker. Här kommer i alla falll några bilder från julen även om det inte blev så jätte många eller bra bilder!
Jag och emelie stod och gjorde 5 stycken pepparkakshus, en till varje kusin!
Vi hade en jätte stor och fin julgran, det är så högt till taket hemma hos farbror och kusinerna så det fick plats med en riktigt hög!

va med sara idag

Kolla va fint jag satte upp saras hår! Jag är ju grym med hårmunken, måste sätta upp mitt hår så oftare även om det är lite svårt att sätta upp det så på sig själv..

just nu..


..tittar jag på elsas värld! Tycker den är ganska bra faktiskt, brukar inte gilla den typen av serier. Tycker det är lite för tjejigt och handlar BARA om utseende och killar men denna är faktiskt ganska bra ändå! Finns att se gratis på tv3 play.

ny blogg!

Välkommna till min nya blogg! Linnéa heter jag, är snart 15 år, bor i Lindome utanför göteborg och kommer att skriva om min vardag, träning, mode osv. Jag hade en annan blogg innan men nu har jag startat en ny för jag ville ha det fräsch utan gamla inlägg, ny domän och header. Så många av mina besökare va nog besökare till min gamla blogg också, men jag hoppas ju såklart på massa nya läsare också! Så nu hoppas jag att ni gillar och fortsätter besöka min blogg. Puss!


RSS 2.0