hungerspelen triologin

Är väldigt sugen på att köpa den här boken... Eller egentligen är det ju tre böcker i en! Har ju bara läst den första än så länge, och det är den bästa boken jag har läst! Kostar bara 80 kr också, mindre än 30 kr per bok? Måste ha!

29 februari

Uppdaterade inget igår, hade väl igentligen inget att säga. Va bara hemma, låg och dega och pluggade lite! Fortsätter med det idag, har verkligen ingen kraft att göra något. Är så otroligt förkyld också, så jag antar att det har lite med det att göra. Otroligt fint väder det är i alla fall, blir så glad! Puss!

smash

Kom precis hem från dansen, måste komma ihåg all ny koregrafi! Nu ska jag strax titta på den nya tv-serien smash som börjar klockan 9. Sedan ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt i morgon. Puss och gonatt!

27 februari

Kom precis hem från skolan. Hade so och sen kollade vi på en riktigt dålig deppfilm. Sitter och dricker te och äter macka nu, har så ont i halsen! Men jag tänker inte hoppa över dansen ikväll för det, den är så sjukt rolig! Nu hade jag tänkt plugga lite franska och sedan ska jag se klart filmen som jag började titta på igårkväll. Puss!

robin hood

Tittade på denna filmen igår kväll och tyckte den va riktigt bra! Lite svår att förstå ibland, men tycker att den va bra och han som spelar robin hood är en riktigt bra skådespelare. Den får en fyra av mig!
Robin Hood - 1 2 3 4 5

shoppingsugen

Är helt sjukt shoppingsugen, måste verkligen iväg och shoppa lite i veckan eller i helgen! Har klickat runt massor på internet efter fina kläder den senaste veckan och har hittat massor av fint till våren och sommaren.

chronicle

Såg på denna filmen i lördags kväll och tyckte den va lite skum, men med väldigt bra effekter och värd att se. Tycker att det kan bli lite jobbigt när det hela tiden är de själva som filmar, men storyn va cool och effekterna va bra. Den får en trea av mig!
Chronicle - 1 2 3 4 5

topp 5 drömresor

1. Nya Zeeland
För det första bor ju mina kusiner och min faster där och jag saknar dem massor trots att det bara va en dryg månad sedan jag träffade dem. En dröm jag har är att åka hit och plugga, och lära mig riktigt bra engelska. Men är väl lite för ung för det än så länge, men annars hade det ju varit jätte bra för då hade jag ju kunnat träffa kusinerna massa också. Sedan är det ett land jag alltid har velat se, det verkar vara ett otroligt vackert land. Så Nya Zeeland är nummer ett på min lista över drömresor!


2. USA
Som de flesta andra i min ålder tycker hade det såklart varit sjukt kul att komma till USA. Ett land fyllt av möjligheter!
3. Zanzibar
Jag vet faktiskt inte varför, men just zanzibar verkar vara ett paradis. Bo på en "öde" ö och bara sola, bada och dricka drinkar hela dagarna. Paradiset!
4. Italien
Jag har väldigt länge velat åka till Italien och Rom. Tur att jag ska dit i sommar!
5. Japan
På våren då det är körsbärsblommning. Så otroligt fint!

I badet


26 februari

Kom hem från dansen för ett tag sen nu. Har inte uppdaterat bloggen nåt i helgen och jag har faktiskt glömt av. Har inte haft tid för det heller för den delen. Tog tåget till pappa med danni i fredags, va en sväng i antikladan igår och sen såg vi på bio på kvällen. Skriver mer om den senare! Idag tog vi tåget tillbaka till göteborg, och jag åkte direkt och dansade street. Så jag har haft en riktigt bra helg, men det känns sjukt att det redan är måndag i i morgon. Tur att jag har lång sovmorgon i alla fall! Känner mig jätte trött och min förkylning blir bara värre och värre. Har haft ont i halsen och varit snorig hela helgen. Så nu hade jag tänkt lägga mig i ett bad, så skönt är det. Puss!

löplabbet?

Fan, kan inte bestäma mig om jag ska vara med i löplabbet nästa helg eller inte... Bella, Hilde och Emelina ska inte vara med, och de är liksom de som brukar vara med i samma grenar och så som mig. Julia ska dock vara med, så kanske kör på 60 m och kula bara på lördagen. Men kan inte bestäma mig! Sånna fall får jag tävla själv i 60 m från rigor också, och det har jag nog aldrig gjort innan. Kommer vara så sjukt opeppad, men jag vill ändå tävla. Får panik, sista anmälningsdagen är idag också!

trött

Kom hem från träningen för en stund sedan och är helt sjukt trött nu. Ganska jobbig träning, också har jag sovit jätte dåligt i veckan så skulle kunna somna när som helst. Hoppas jag, hatar att ligga vaken och inte kunna somna... Jaja, i morgon är det skola som vanligt och sen åker jag till pappa, danni följer också med. Så det blir nog bra! Gonatt!

äter lunch

Sitter hemma nu och äter lunch. Hade ingen franska idag så gick hem! Har kvar en lång so-lektion och en idrottslektion nu, slutar sent idag... Sen ska jag hem, äta lite och sen blir det träning ikväll. Har inte så mycket mer att säga, puss!

.

Haha... Kommer ihåg när jag va liten så kunde jag inte sommna för att jag va så varm om fötterna, och om jag tog ut dem utanför täcket så trodde jag att en mördare skulle hugga av dem. Drömmde VARJE natt att det kom in en gubbe i mitt rum och högg av mig fötterna med en yxa :(

mera supersnyggt från zara

Ibland hittar jag inget fint på zara men nu har de ju fått in sjukt mycket fina kläder. Måste dit någon dag!

pizza till lunch

Kom nyss hem från skolan, åt pizza till lunch idag och sen lekte vi några lekar haha. Fick i mig en HEL pizza?! Brukar äta en halv vanligtvis. Kunde till och med kunnat äta lite mer! Blir alltid så innan jag ska ha mens, blir sjukt sockersugen också så sitter och äter en klubba nu, haha... Nejmen nu måste jag pluggaaa, orkar inte. Men har prov i morgon! Puss!

5 saker jag hatar just nu

♥ Tidiga mornar. Kul att klockan va ställd på 06.30 i morse liksom?
♥ Min franskalärare
♥ Min eltandborste som inte funkar. Hatar vanliga tandborstar också.
♥ Mina gamla oufitbilder
♥ Mitt lockiga hår. Tar ju 100 år att platta.

21 februari

Nu har jag varit helt sjukt duktig tycker jag. Är nästan klar med mitt so-arbete också är jag mycket säkrare på kemin som vi har prov på på torsdag. Hade knappt börjat pluggat innan, men nu kan jag det faktiskt ganska bra! Mycket lättare när mamma hjälper, hihi. Så nu ska spela lite sims och sen ska jag krypa ner i sängen. Ska försöka sommna lite tidigare idag, för igår blev det lite för sent... Gonatt!

sjukt snygga klänningar från zara!

Jag vill ha alla...

bad och plugg

Gick precis upp från ett varmt, skönt bad med ansiktsmask och en av badbomberna jag fick av hilde i söndags. Superskönt! Blir alltid så stressad när jag har mycket att göra, så då är det bäst att bara ta det lugnt ett tag och sen så går det mycket att göra det man ska göra. Nu blir det massa plugg! Skulle helst bara vilja lägga mig framför en bra film men jaja... Vi hörs senare!

otroligt snygg outfit!

källa: www.zara.com

längtar efter sommaren

Kom hem från skolan för några timmar sedan och nu sitter jag och pluggar lite. Lite senare åker jag till dansen, ska bli så kul att få dansa igen! Älskar koregrafin också. Puss!

skolan nu

Så skönt att ha lång sovmorgon! Om man hade det varje dag och om man inte hade några läxor hade det ju faktiskt varit helt okej att gå i skolan. Jaja, nu måste jag gå ut med hunden lite snabbt och sen måste jag gå. Puss, vi hörs senare!

skola i morgon...

Skola i morgon... Orkar verkligen inte, och har massor av inlämningar och prov den här veckan. Och har inte gjort något på lovet, även om jag hade tänkt det. Men jaja, har i alla fall haft ett riktigt skönt och bra lov! Och börjar ju faktiskt inte förens halv 11 och har bara två lektioner i morgon. Kommer ha det så gött varje måndag nu. Så det är i alla fall skönt! Gonatt!

mysig kväll med tjejorna

Nu är jag hemma från en mysig kväll med tjejorna! Tyvärr kunde inte emelina komma dock, för hon är i italien... Men vi klarade oss ändå :) Började med en riktigt god fika (chailatte och chokladboll doppad i vit choklad..) också fick jag några fina födelsedagspresenter. Sen fick vi skynda oss till bion, vi glömde helt av tiden. Precis när vi satte oss ner började filmen. Bra tajming! Såg på en gång i phuket, sjukt rolig och bra film som verkligen är värd att se! Vi satt alla och skratta hela tiden. Verkligen en mysig kväll!

Påväg till bion!


19 februari

Kom hem från träningen för några timmar sen och nu sitter jag och kollar på nån söt tonårsfilm som går på tv. Hade tänkt plugga lite idag, har massor till nästa vecka... Orkar inte att skolan börjar i morgon! Jaja, om några timmar ska jag i alla fall träffa några tjejer från friidrotten, ska ta en fika och se på bio. Det blir nog mysigt! Puss!
Haha, va lite tidig till träningen så satt där helt forever alone...

vafan va det för jävla bidrag som gick vidare?


overfilled with love


citat på väggen

Stämplar på massa fina citat på fint papper som sedan ska upp på väggen!
Den första jag gjorde, och den blev ju sådär... Den första texten blev förjävlig, haha men nu har jag lärt mig tekniken! Men älskar citatet så ska nog göra en ny med samma citat.

pyssel på gång!


fix!

Idag SKA jag få gjort det som jag aldrig fick gjort i torsdags. Vi hörs senare när det är klart, puss.

juicy couture

Åh jag älskar den! Köpte (eller igentligen är den inte köpt än, men ska betala den på söndag) den av alexandra, hon köpte in 300 st i olika färger och storlekar från usa. Och hon säljer dem för bara 800 kr istället för 2000 som de brukar kosta! Är verkligen jätte nöjd med den!

pink rose

Nu gick sara precis hem och jag kan lyssna på vilken jävla musik jag vill!! Haha, nämen hon ska alltid lyssna på justin bieber... Jaja, nu ska jag snart sätta mig framför tv:n och ha fredagsmys. Puss!

fotoram

Igår laddade jag massa bilder i den, men fler ska in! Än så länge finns det bara bilder från det senaste halvåret inlagt, och trots det är det över 100 bilder. Älskar den, fylld med massor av fina minnen och foton!

lovmorgon

Har ätit frukost och så och nu gick jag precis ut med hunden. Halkade hela tiden, helt sjukt halt! Haha, ramlade i trappan vid friidrotten igår också för att det va så halt... Jaja, snart kommer sara hit. Får se vad vi hittar på. Puss!
Dagens frukost!
Stackars ida, hon ramlade i trappan för någon vecka sedan och det verkar som att hon fortfarande har lite ont. Hon går inte upp för trappan längre, och hoppar inte upp i soffan eller på stolar. Fast hon haltar ju inte eller så, och hon verkar må som vanligt. Men får hoppas att hon snart blir bättre, annars får vi ta med henne till veterinären!

första balderkorten

Rensade lite bland lite gamla saker idag och hittade massor av gamla foton när jag åker balder. Detta va första gången jag åkte när jag va 7 år. Tycker nästan lite synd om mig själv, jag ser ju helt vettskrämd ut! Men jag kommer ihåg att jag tyckte att det va kul, även om det va jävligt läskigt första gången :)
Här ser jag ju också lite rädd ut, fast jag tror det va en sommar senare. Långt hår jag hade!

vart tog dagen vägen?!

Hemma från träningen nu och så... Bara jag, alexandra och alva där haha! Men vi körde ändå. Denhär dagen har gått helt sjukt snabbt!! Fick trots allt inte gjort så mycket städ som jag hade velat och inget plugg alls... Satte på hög musik så att det skulle vara lättare att städa men inte då. Jag kan verkligen inte låta bli att dansa när jag lyssnar på massa gryma låtar på hög volym! Så det blev ett riktigt träningspass här istället med massa stretch och dans. Blev helt genomsvettig och när jag kollade på klockan hade det gått 1,5 timme. Saknar verkligen dansen, bara den har uppehåll i en vecka! Jaja, i morgon har jag inget planerat så tänkte fixa med det som jag inte fick gjort idag då istället... Eller också degar jag bara. Så sjukt skönt! Men nu ska jag lägga mig i min mysiga säng och spela sims till jag sommnar... Puss!
Titta vad jag har på mig... Min nya juicydress! Ni ska få mer bilder och ska skriva om den i morgon :)

16 februari

Sitter i sängen nu och måste snart börja städa och plugga lite... Ska ha en såndär duktig dag idag med städning, plugg och sen träning ikväll! Igår va jag med danni, gick hem till henne och glömde helt av tiden. Fick skynda oss hem till mig, äta middag och sen sätta oss på bussen till friskis och svettis. Körde ett spinningpass, ganska jobbigt faktiskt om man har tungt motstånd. Sen åkte vi hem till mig och bakade en cheesecake, som inte smakar cheesecake... Men den blev riktigt god ändå! Sen såg vi på filmen johnny english, rolig faktiskt! Börja se på en annan film också men då sommnade vi... Idag gick vi upp ganska tidigt för danni skulle träna. Så nu sitter jag här, ska bara spela litelite sims och sen ska jag verkligen börja städa och plugga! Puss!

på ica


15 februari

Gick precis upp och nu måste jag skynda mig och göra i ordning mig. Ska iväg och ta några blodprov ifall jag har järnbrist på mammas jobb. Senare ska jag träffa danni och träna lite. Blev det idag istället för på fredag. Puss!

gårdagens shopping

Linne från bikbok, 200 kr.
Virkat från bikbok, 300 kr. Kommer bli perfekt i sommar!
BH från bikbok, 130 kr.
Har blivit helt besatt av bikbok, de har du sjukt fina saker inne nu! Fick en goodiebag och ett presentkort på 100 kr för att det va alla hjärtans dag också. Hittade ett par helt perfekta jeans inne på carlings men de fick inte följa med hem för de satt inte så bra... Synd!

hemma från en mysig dag i stan

Åh, känner mig så go i kroppen nu! Har haft en jätte bra dag med mamma. Vi åkte in till stan ganska tidigt strax före 11, gick i affärer och hitta lite som ni ska få se senare. Gick på kungsgatan och sen gick vi mot haga och åt på den helt vegetariska resturangen solrosen. Så skönt att slippa känna köttlukten i näsan och vara helt säker på att allt verkligen är vegetariskt! Riktigt go mat, åt lasagne. Där vet de verkligen hur man lagar vegetarisk mat! Fast de borde verkligen rusta upp resturangen lite, den är väl inte den finaste... Men väldigt go mat i alla fall! Sen gick vi till café husaren och drack chailatte och åt en cookie. Sedan gick vi mot spat, lilla kurorten hette det. Väldigt mysigt ställe! Nästan tomt också, så vi hade duschen och bastun för oss själva. Så satt i bastun ett tag och sen gick vi in och gjorde chokladmassage. Sjukt skönt, höll nästan på att sommna... Va verkligen helt avslappnad! Luktade så gott med chokladen också så blev jätte sugen... Men fick choklad att äta efteråt, haha. Nejmen det va verkligen jätte skönt! Nu kom jag hem för ett tag sen och sitter och kollar på glee nu. Puss!

just go with it

Såg på denna filmen ikväll och tyckte den va riktigt bra! Verkligen min typ av humor, haha. Bra skådespelare, go, rolig och bra film... Den får en femma av mig!
Just go with it - 1 2 3 4 5


chokladmassage imorgon

Hade myskväll med mamma ikväll, såg en bra film och åt massa godis och popcorn. Honsa låg bara och sov för han har ont i sitt huvudet efter att han rammlade... Filmen va i alla fall väldigt bra, skriver mer om den sedan. Nu ska jag spela lite sims och sen ska jag krypa ner i sängen. Får inte gå upp för sent i morgon, för ska jag ju in till stan med mamma och gå på chokladmassage, gå runt i stan och äta lunch. Det kommer bli supermysigt! Puss!

Sant


Lunchdags!


A bath in the snow


Just a cozy outfit

Lång t-shirt är second hand
Leggings och kofta från bikbok
Skor från din sko
Halsduk från kapphal tror jag!


13 februari

Herregud... I natt jobbade min lådsaspappa honsa (vi kallar han så) också rammlade han, slog i huvudet i isen, svimmade och krampade. Så hans kollega ringde panikslaget till mamma och sa att det blödde jätte mycket och massa sånt och han ringde ambulansen också. Men sen när ambulansmännen ringde en stund senare sa de att det bara va ett litet sår i bakhuvudet, men att de skulle behöva sy några stygn. Och när de gjorde det hade honsa svimmat av igen. Men det va tydligen inget farligt i alla fall! Haha, herregud...
Jaja, bella ringde och väckte mig nyss. Hon "trodde" jag va vaken. Nu ska jag börja fixa mig, äta frukost och så och sen åker jag till henne. Puss!

veckans planer

Måndag träffa bella
Tisdag gå på spa och äta lunch med mamsen!
Onsdag inget planerat
Torsdag träning
Fredag träna med danni och sen sova över med henne...
Lördag ...tills idag
Söndag träning och sen ska jag och tjejerna från friidrotten fira min födelsedag lite i efterhand med bio och fika!

kexchoklad och sims

Streeten idag va grymt bra! Hade emelie istället för mike, har henne i lyrical också. Riktigt duktig är hon och vi fick massa beröm. Och det är ju alltid roligt. Vi hann lära oss en hel ny koregrafi på bara 50 minuter, så hon va imponerad. Riktigt go koregrafi också, killarna fick lite tyngre steg medans vi fick mera bitchiga. Det känndes som steg från en riktig streetfilm verkligen! Hon har battlat mycket i LA också så hon är duktig. Nu kom jag precis ut från duschen och ska sätta mig och äta en kexchoklad och spela lite sims nu. Har blivit helt beroende av det spelet de senaste dagarna. Det är alltid så med mig, det kan ta månader och år mellan gångerna jag spelar men de dagarna jag väl spelar blir jag beroende. Jaja, puss!

haha.. tänk om man går i sömnen?


äter frukost

Sitter och äter frukost nu. Om en stund tar jag tåget in till dansen, ska dansa street idag. Mike är i australien så ska ha någon annan tränare.. Fan, han som är så bra! Puss!

svar på tal


om shoppingen idag!:
Otroligt snyggt linne det med urigningen där bak, fanns de många kvar eller? :D

Svar: Eller hur! Det fanns nog kvar några stycken, men det va ju i uddevalla. Troligtvist finns de väl i göteborg, kungsbacka och så också på bikbok! Jag vet att den också¨fanns i vitt, och tror den fanns i svart också.

gör nyttig glass med lillasyster

x
Rosa tjej och rosa glass!

shoppingen idag!

Svårt att se på bilden hur den ser ut, men jag älskar den!! Ska försöka få upp en bild när jag har den på mig någon dag. 250 kr kostade den i alla fall och kommer från bikbok.
Linne, 150 kr från bikbok.
Baksidan av linnet, love it!
Också lite andra nödvändiga småsaker, hårsnoddar och hårnålar från bikbok för 10 kr/st. Usb-minne 60 kr från elgiganten.

Provar kläder

Är på torp och äter god mat och tittar på kläder. Hörs sen, puss!


har engelska

Kände att det va ett tag sen jag uppdaterade. Jag har varit otroligt förkyld, hostat och ont i magen så va faktiskt hemma i onsdags från skolan. Men nu är jag i skolan igen! Har engelska nu men jag är klar så jag har inget att göra. Har inte orkat uppdaterat bloggen för har varit så trött, har haft en del plugg att göra och så. Efter skolan ska jag till pappa och ska vara där i helgen. Puss!


stämmer ganska bra in på mig, haha!


honey 2

För 8 år sedan släpptes honey med jessica alba och tyckte den va riktigt bra! Jag gillar verkligen dansfilmer, speciellt med street/hiphop. Och nu har honey 2 också kommit. Blev lite besviken först när jag fick höra att jessica alba inte ens är med i filmen men sen när jag fick höra att bonny från the vampire diaries istället spelar huvudrollen blev jag desto gladare. En ganska vanlig, förutsägbar dansfilm men jag älskar dansen! Den får en trea av mig.
Honey 2 - 1 2 3 4 5

7 februari

Är hemma från skolan nu och sitter och lyssnar på bra musik och pluggar. "Åkte" pulka sista lektionen idag, höll på att frysa ihjäl... Men nu är jag inne i värmen igen i alla fall! Puss!

haha!


stämplar

Titta vad jag köpte för ett par dagar sen! Men det är än så länge en hemlighet vad jag ska göra med dem...

when I held ya

Missuppfattade detdär med att vi skulle dansa till what are words på lyricalen. Det va bara tillfälligt då vår riktiga tränare va borta. Nu blir det dans till when I held ya istället! Den är nog inte lika teknisk svår, fast med mer känslor istället. Så det blir nog bra det också! Nu har jag precis tagit hostmedicin så hoppas på att jag kan sova bättre i natt. Sov gott!


födelsedagspresenter

Jätte fint halsband med tre berlocker på från thomas sabo, älskar det!

Hörlurar från skullcandy
Supersöt blingad datormus från coolstuff
Stelt armband "Dance like no one´s watching you. Sing like on one´s listening" från kyssjohanna
Nyckelring från chilli
Söta burkar
Digital fotoram!
Choklaaaad
Varulvsbok
Söta ugglesmycken
Också mitt underbara skrivbord såklart!!
+massa pengar som jag ska köpa massa fint för!

smurfarna

Haha, jag och bella tittade på denna filmen i lördagskväll. Hade verkligen inga höga förväntningar på den men ville ändå se den för smurfarna är ju såå söta! Men både jag och bella blev förvånade över hur bra den va! Vi trodde det va en barnfilm, men detta är ju absolut en film även vuxna kan se. Supersöt och med många kändisar i. Den får en femma av mig!
Smurfarna - 1 2 3 4 5


du är mitt ljus, jag älskar dig!


åker och dansar!

Åt precis middag och nu ska jag iväg och dansa lite lyrical. Får ta det lugnt idag även om jag har slutat hosta nu. Jag vill ju inte få värsta hostattatcken!

me in black and white

Titta vilken fin födelsedagspresent jag fick av mormor! Duktig hon är.

standard


finaste vovven

puss på näsan!

dagens outfit

Jeans från jc
Tröja från hm
Väska från gina tricot
Stelt armband kyssjohanna
Skor palladium

hemma och pluggar

Gick hem en stund tidigare från skolan idag och jobbar hemma istället för hade glömt mitt arbete hemma. Mycket goare att jobba hemma också! Gjorde mig ett litet nyttigt mellanmål också. Nej nu måste jag fortsätta, har en hel del att göra. Så skönt att få gjort allt i tid också så man slipper sitta dagen innan och stressa!

"never ever dance swedish in my studio again"

Haha, go mike är som sa det igår... Det gick inte så bra för oss :) Jaja, är hemma nu och skolan börjar om en halvtimma. Struntar dock i första lektionen för jag vaknade jätte tidigt i morse och kunde inte somna om. Har hostat hela natten, och har kräkts och mått illa för att jag har hostat så mycket. Och har idrott första lektionen så struntar i den! Om man kommer dit och bara tittar på får man gå ut på promenad istället, och det är ju inte så bra för förkylningen det heller. Så jag hoppar över den lektionen, och kommer till so och svenskan sen istället. Nu ska jag försöka sova lite mer, hostan börjar bli bättre nu. Puss!

breaking down




5 februari

Sitter i sängen nu och bara tar det lugnt med datorn i knät. Helgen har varit bra, träffa släkten igår, åt god mat och fick några fler födelsedagspresenter. Sen åkte jag till bella, åt ännu mer gott, titta på melodifestivalen, glee och någon film. Riktig myskväll! Idag hade vi sovmorgon, för träningen va inställd. Så jag och bella va bara hemma, såg ännu en film och tog det verkligen bara lugnt... Riktigt skönt faktiskt. Sen åkte jag till dansen och dansa loss! Fast det va faktiskt ganska svårt idag... Lite för svårt, och då är det svårt att slappna av och bara låta kroppen dansa av sig självt. Men mike sa ju också att det skulle bli svårt idag så nästa gång blir det nog bättre! Nu ska jag fixa ett par saker, måste städa och så. Puss!

ny serie som jag måste följa!


gomorgon!

Vaknade precis och nu sitter jag med datorn i knät i sängen och ska snart gå upp och äta frukost. Vakande av förkylningen, jag hostar, nyser, har ont i halsen och är jätte snorig. Trevligt! Men det va la bra att jag vaknade, annars blir jag så trött om jag sover för länge. Puss!
nyvaken tjej!

jag blir galen, jag vill att hungerspelen ska komma på bio NU!!!


beställt från yves rocher

zoom1-63885
zoom1-25552
zoom1-61885
zoom1-46933
zoom1-53089
zoom1-26339
Helt sjukt vad mycket man får för pengarna! Fick detta + en sportväska, kräm, skönhetsprover och någon skönhetsbok på köpet för 300 kr! Och tycker att sminket är så sjukt bra. Men man får vara smart, om jag hade beställt vanligt på internet hade det inte alls blivit så billigt. Men om man får en katalog hem står det olika koder och så i den så man får allt mycket billigare + massa premier. Det tar ett tag och det är lite jobbigt, men det är värt det för man får det så mycket billigare då!

it´s complicated

Såg precis på nån film på trean, it´s complicated hette den. Bra film, men lite tantig haha. Nejmen man fatta att den va menad till äldre kvinnor! Men den va helt okej ändå. Nu hade jag tänkt städa undan lite på mitt rum och sen ska jag gå och lägga mig. I morgon ska jag som sagt träffa släkten och fira min och mormors födelsedag, och sen åker jag till bella och sover över där. Sen på söndag är det ingen träning på morgonen, skönt! Fast det är ju dans som vanligt lite senare på dagen. Puss och gonatt!

skönhetsfavoriter just nu

Arganolja från hapuna/unikhårvård
Jag skrev förut att jag hade köpt den - men inte hur otroligt bra den är. Håret blir starkt, friskt och återfuktat och det luktar gott och blir glansigt. Använd dock bara i topparna, inte i hårbotten!
Värmande ansiktsmask från body shop
Skönaste ansiktsmasken som värmer.
Ringblomssalva från bio bee
Världens bästa salva som används hela tiden, överallt. På läpparna och alla andra ställen där huden känns torr. Också jätte bra att använda på ögonfranarna på kvällen när de känns torra!

3 februari

Hade en jätte bra födelsedag igår! Jag blev väckt med sång, bakelse och paket på sängen och sen gick jag till skolan. Blev grattad och så, och fick paket av danni! Efter skolan kom bella över en stund och gratta mig. Kvällen spenderades med god mat, ännu mer godsaker och paket med familjen och mormor och morfar. Så jag hade en bra födelsedag! Bilder på födelsedagspresenterna får ni lite senare eller någon annan dag. Nu hade jag tänkt lägga mig i ett varmt bad... Dagen idag har varit hel vanlig, fast den har kännts väldigt lång och tror jag har gått ut minst 10 gånger från klassrummet för att snyta mig. Fyfan, hatar att vara förkyld! Sen har jag hjälpt mamma att baka tårta tills i morgon då vi ska träffa släkten och fira både mig och mormor som har fyllt år. Har kollat på bamse med lillebror elias också, haha! Jag har alltid älskat bamse... Men nu ska jag fixa mig en smoothie och ta mig ett varmt bad, puss!
bara för att den är så sjukt söt!

nu är det 15 som gäller!


som ett barn

Franskaläxan va typ omöjlig att lära sig och fick ju den i tisdags så hade ju inte särskilt mycket tid på mig heller. Men jaja, det går väl bra ändå. Nu ska jag snart gå och lägga mig, detdär med att man vill att morgonen ska komma snabbt sitter i sen jag va liten! Älskar känslan när man blir väckt på morgonen av sång, presenter och bakelse. Så mysigt och för en gångs skull är man glad när man vaknar! Puss och gonatt ♥

snygga från bikbok


make it happen

Låg i min säng och latade mig med denna filmen igår. Tyckte den va bra, och jag älskar ju dansfilmer också! Men den va väldigt förutsägbar, man visste exakt vad som skulle hända så fort man satte på den. Men annars va den bra och en mysig film om att uppfylla sina drömmar! Den får en trea av mig, den också.
Make it happen - 1 2 3 4 5

15 år i morgon

Vanlig dag i skolan idag och sen satt jag kvar en stund efter det och jobba lite svenska. Sen gick jag och sara hem till mig, visade henne hur man laddar ner musik till mobilen och bakade drömrulltårta. Känns otroligt konstigt, men också helt sjukt bra att jag blir 15 år i morgon! Stora tjejen nu ju. Nejmen när man va yngre kändes det alltid som att när man är 15 är man verkligen stor, då är man nästan vuxen. Så känns det dock inte nu, men det ändå väldigt bra! Nu är det lite närmare att bli fri och göra vad jag vill... Då vill jag åka utomlands och plugga, det är en dröm som jag har haft ett tag nu. Och nu när kusinerna och faster har varit i Sverige vill jag så gärna åka till nya zeeland och hälsa på dem med. Och plugga engelska! Vill verkligen bli riktigt bra i engelska. Men än så länge är jag för ung för att åka dit själv och så... Men om några år så! Hade varit helt underbart att få se det landet också. Jaja, nu ska jag gå ner och ta mig en till bit rulltårta och plugga franska. Har många och svåra glosor till i morgon, och jag har inte ens börjat titta på dem... Puss!

svar på tal

om köpt på antikladan!:

Shit va snyggt!!! Vill också ha. Men det är dyrt med sånna möbler va?

Svar: Jo, det är ju lite dyrare än ikea men det är så värt. Skrivborden på antikladan kostar väl mellan 1500-3000 ungefär och det är ganska billigt för att vara sånt. Och det är klart att det är gammalt, mitt är runt 100 år. Tycker det är riktigt coolt, och väldigt bra för miljön! Tänk va bra när man kan återanvända saker istället för att producera massa nytt. Det är en av anledningarna till att jag gillar allt second hand så mycket, för jag tycker att det är viktigt att ta hand om vår jord. Men tycker också det är snyggt och unikt, det är ju verkligen bara jag som har ett sånt skrivbord om man jämför med ett ikeaskrivbord som halva befolkningen har. Så jag tycker verkligen att det är värt de pengarna!

RSS 2.0