earth hour


beroende


haha!


31 mars

Oj vad dålig uppdateringen har varit! Men har haft fullt upp. Jag och sara åkte direkt till kungsmässan efter skolan igår och va nästan där tills att det stängde. Vet inte hur vi lyckades vara på lilla kungsmässan så länge, men hittade i alla fall en del välbehövliga saker. Bilder på det får ni senare! Sen åkte vi hem till mig, kolla på let´s dance som 2 av mina gamla danslärare är med i, calle som dansar med nån skådespelerska och jeanette som dansar med bonden och sedan såg vi på en film. Fast kolla inte på hela för jag somnade, haha... Idag fick vi gå upp ganska tidigt för det har varit konfa HELA dagen. Men tyckte faktiskt att det va helt okej idag, bättre än vanligt i alla fall. Längtar till italien i sommar! Det är konfa i morgon också så det bli nog inte så bra uppdatering då heller. Men nu ska jag ladda ner en film till ikväll och börja läsa lite i revolt, den tredje delen av hungerspelen. Puss!

fatta eld

Precis läst ut den nu. LÄS HUNGERSPELEN SERIEN, SJUKT BRA. Ska köpa den tredje och sista boken i serien i morgon... Vill inte att det ska ta slut, men måste ändå läsa den nu!!!

ingen franska

Sitter hemma nu, hade ingen franska. Skönt, hatar franska... Om en stund ska jag tillbaka till skolan, skriva ett historieprov och sedan ha lite eget arbete då jag inte kan vara med på idrotten för mitt knä. Efter skolan ska jag inte göra något speciellt förutom att läsa ut fatta eld... Bara 2 kapitel kvar men spelen är inte ens slut än! Får se vad som händer, spännande är det i alla fall. Puss!

haha, hatar det..


beställt från asos

Image 1 of ASOS PETITE Mini Dress With Tie Back
Image 1 of River Island Selena 2 Layer Black Maxi Dress
Image 1 of ASOS Cotton Broderie Beach Playsuit
Image 4 of River Island Broderie Bikini Brief
De blommiga bikinisarna jag la upp för några dagar sedan tog slut precis när jag skulle beställa... Men hittade denna som jag tycker är jättesöt istället!
Älskar verkligen dessa plaggen, kommer bli jätte fint i sommar!
Dock så strulade det jätte mycket med betalningen, men jag tror det har löst sig nu..

28 mars

Sitter hemma nu och beställer lite kläder från asos! Sjukt mycket fina kläder. Ingen tull heller för storbrittanien är med i eu och inte så mycket frakt heller, inte mer än i sverige i alla fall. Ska visa er vad jag köpte lite senare! Skola idag som vanligt, riktigt seg dag. Trött, huvudvärk och hungrig. Men nu är det bättre i alla fall. Puss!
Några bilder från gårdagen. Det va jätte skönt att sitta ute i solen och plugga med danni, satt ute i bara shorts och linne, tills att solen gick ner.











27 mars

Gud va skönt väder det är ute idag! Behövde inte ens ha på mig skinnjackan när jag gick hem från skolan. Lite senare kommer danni hit, vi tänkte sitta uppe på terassen, dricka smoothie och plugga till historeprovet. Men först ska jag läsa lite i fatta eld... Inte så mycket kvar nu, men vill inte att den ska ta slut! Så sjukt bra är den. Vi hörs senare, puss!

blommigt

Sitter och kollar runt på massa bikinis på internet nu. Har hittat jätte många fina på wonderland som finns att köpa på nelly. Älskar dessa blommiga! Men vilken av dem är finast?

fanta strawberry and kiwi

Köpte den här på väg hem från dansen igår. FYFAN va äcklig den va. Smakar som festis jordgubb med kolsyra och nån konstig besk smak. Fattar inte hur man ens kan göra en sån smak, tycker någon att den är god? Fanta brukar ju alltid ha så goda smaker och fanta strawberry som finns utomlands är jätte god. Men denna med kiwi smakar helt annorlunda, usch!

hunger games skal

Beställde precis ett hunger games skal! Försökte beställa på amazon men det funkade inte att skicka till sverige. Men på expert kunde man designa sitt egna skal så jag gjorde ett eget med hunger games, liknande det som jag la upp i förra inlägget. Vill ha det nu!!

vill ha...

The Hunger Games Teaser Official Movie Poster

26 mars

Skola idag som vanligt, börja halv 11 och sen hade jag bara en lektion... Skönt! Men stod kvar jätte länge i skolan och snacka med sara och linh haha. Nu sitter jag här hemma i alla fall. Va hos läkaren i morse, och jag får inte träna på 3 veckor till... Jag hatar att inte få träna, missar dansuppvisningen också. Men det är la bäst att knät får läka bra nu, annars kan det ta något år innan det är helt bra, och det pallar jag ju inte. Så får helt enkelt stå ut i 3 veckor till. Nu ska jag plugga lite och sen kommer mormor och morfar hit. De ska till frankrike i morgon och vara där i 6 veckor och de brukar vara här och passa min lillebror flera gånger i veckan så kommer sakna dem!
Haha, jag dör! Fastnade med min sko i caféet i skolan idag... Helt omöjligt att få upp den! Fick knyta upp skosnörerna och tillslut fick jag ut foten. Ramlade nästan baklänges då för att jag tog i så mycket när jag försökte få ut den. Haha!

gonatt!

Sitter i sängen nu nyduschad och med nya lakan, skönt! Ska redan gå och lägga mig snart. Ska upp ganska tidigt i morgon, trots att jag igentligen har sovmorgon... Men ska till läkaren och kolla mitt knä på morgonen. Jaja, puss och gonatt!
Måste se den igen... Snart!

25 mars

Är hemma från pappa nu. Det har känts som att jag bara har åkt massa tåg, buss och spårvagn idag haha. Tåg och spårvagn till dansen och sen buss och tåg hem... Dansen gick i alla fall ganska bra, börja lära mig alla steg som jag har missat nu. Nu på eftermiddan har jag ätit god mat och suttit ute i solen och läst fatta eld. Den är inte riktigt lika bra som hungerspelen, men nästan. Sjukt bra är den i alla fall! Vill bara läsa mer och mer, så sjukt spännande just nu... Men först ska jag ta en dusch. Puss!
Ännu en bild från gårdagen som jag glömde lägga upp i förra inlägget

bilder från gårdagen

Tog en promenad i det fina vädret till sjön i skogen och grillade vegokorv. Mysigt!

På tåget

 

 


fredag

Va i kungsbacka på lunchen och fixa min prao med danni, fick den som tur va! Så det blir nog jätte bra. Sen gick vi till kungsmässan och café linnéa och åt lunch!
Sen gick jag hem till sara, va där en stund och sen tog jag tåget in till bion och mötte upp bella, julia och hilde...
Mycket folk! Bara massa tjejer haha... Fast tycker inte alls det är en tjejfilm igentligen, det handlar liksom om ungdomar som dödar varanndra? Också lite kärlek också såklart, men inte så mycket...
Peppade tjejer!
Filmen va helt FIIOQEHIOFWEOFHIJEWHIOFN!!! Kan inte säga mer än så, lär skriva mer om detta. Måste bara smälta det först, är typ chockad. ALLA MÅSTE SE FILMEN!!! Men boken är ännu bättre, som vanligt är det ju massa saker de hoppar över i filmen. BOKEN ÄR BÄST!!!
Jaja, nu ska jag läsa i andra delen av hungerspelen fatta eld, lär vara fastklistrad vid den boken i några dagar nu. Ska till pappa i morgon så det blir nog inte så bra uppdatering. Puss och gonatt!

äntligen hungerspelen premiär i morgon!!

Va i skolan idag som vanligt, får inte taxisjuts längre nu... Jaja, skönt att knät är så mycket bättre i alla fall! Efter skolan gick jag hem och åt och pluggade lite och sen åkte jag in till kungsbacka och pratade med caféet som jag nog ska praoa på! Dock bara 3 dagar, då jag också ska vara på sweets of sweden och vi är lediga två dagar då det är någon helgdag också. Ska i alla fall dit i morgon igen... Det är ett helt nyöppnat café i kungsbacka, jätte fint och mysigt där verkligen! Det är i alla fall en mamma och dotter som äger det och de skulle snacka lite om det så skulle jag komma tillbaka i morgon. De sa att jag nog ska få det, men jag måste ju få lappen ifylld och så också. Så ska dit i morgon mellan halv 10 och 3, så missar lite av skolan alltså, skönt! Efter att jag fixade med praoen tränade jag lite, så skönt att komma igång igen och träffa tjejorna! Kunde vara med på nästan allt också, trots knät. I morgon ska jag till sara och sen ska jag äntligen få se mina älskade hungerspel... Jag läser massa fansidor och sånt och skulle lätt kunna göra om detta till en hungerspelen blogg... Men jag tror inte att det är så många som är så intresserade av det, än i alla fall. Jaja, hoppas i alla fall att filmen är bra! Den kommer ju knappast vara lika bra som boken, men ändå. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Puss och gonatt!

strawberrys and sugar

Sitter och äter jordgubbar med socker på till kvällsmat och snart ska jag gå och lägga mig. Är super trött ikväll! Puss och gonatt!

cupcakes, macarons och woopies i en hel vecka!

Va i skolan som vanligt idag och sen åkte jag och mamma till sweets of sweden som ligger vid linné och kolla om praktikplats, så ska vara där den ena veckan! De hade redan en praktikant den andra veckan, så vet inte riktigt vad jag ska göra då. Har ett café som jag kanske ska vara i, ska dit och kolla i morgon. Puss!
Supergoda cupcakes från sweets of sweden!

nails

Målade precis naglarna och nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova. Puss och gonatt!

tränar street


case 39

Såg denna filmen i helgen med bella. En psykisk skräck, precis som jag gillar det! Inte jätte läskig, men riktigt bra. Det va vekligen inte som man trodde i början! Den får en 4 av mig.
Case 39 - 1 2 3 4 5

haha, så sant!


ingen smash

Kom hem från dansen för ett litet tag sen och nu kom jag precis ut ur duschen. Va ju inte med och dansade idag, men snart så! De hade inte lagt på så jätte mycket på denna dansen (om man järmför med streeten) förutom massa positioner som jag ska få nästa vecka. Nu hade jag tänkt sätta mig i soffan och mysa med det nyaste avsnittet av smash, älskar den serien! Men nej, nu är de helt plötsligt bytt sändningstid till repristiden halv 4 på söndagar. Fan, kommer missa massa avsnitt!! Detta va ju den perfekta sändningstiden. Jaja, får väl spela in. Nu hade jag tänkt se en film istället, får se om jag gör det eller om jag går och lägger mig tidigt istället. Vi får se! Puss!

längtar till fredag!

Ska se en grymt bra film med grymt bra tjejer då!

19 mars

Blev helt deppig efter dansen igår, har ju förfan missat hela koregrafin. "It´s almost done. Ish." Vafan, va de tvungna att göra huvudkoregrafin just de gångerna jag va borta? Jag va ju inte borta så många gånger. Jaja, jag får kämpa på och försöka lära mig den! Har spelat in den och så också så får väl öva lite hemma. Jaja, nu sitter jag hemma och pluggar. Ska iväg till den andra dansen lite senare, får se om jag har missat lika mycket där... Fan. Jaja, puss!

bilder från träningen

Haha. Iphone är inte den bästa på att fånga ögonblicksbilder!

18 mars

Kom hem från träning och gudstjänst för ett tag sen. Kunde faktiskt vara med lite på träningen idag, även om jag igentligen inte får det för läkaren haha. Men jag måste träna!! Så va med och småjoggade lite, stretcha och träna knät och mage. Fick gå lite tidigare för skulle på gudstjänst, och nu sitter jag här och äter lunch. Lite senare ska jag iväg till dansen och kolla koregrafin, kanske vara med lite och filma. Måste dit i morgon också och filma och så så jag kan ta igen all koregrafi jag har missat! Nej nu är vårrullarna klara, puss!
Två bilder från gårdagen!

inköp och fika

Världens godaste kladdkaka och chailatte på espresso house!
Shorts 300 kr från gina tricot
Blus 150 kr från gina tricot
Torrshampo 70 kr från batiste/kicks

17 mars

Har haft en mysig dag med sara på kungsmässan med shopping och fika. Hittade inte allt jag hade tänkt, men hittade lite i alla fall. Lägger ut bild på det senare! Sen gick vi hem till sara en liten stund, hjälpte henne med att uppdatera iphonen och så. Nu sitter jag i soffan med bella och ser på skräckis. Riktigt creepy är den, skriver mer om den senare! Nästan omöjligt att se på film eller vara social med bella idag dock för hon smsar bara hela tiden, haha. Inte typiskt henne! Nej nu tar batteriet snart slut. Ska se klart filmen också. Hörs sen, puss!

helg frukost

Vaknade för en stund sedan och kom precis ut från duschen nu. Ska träffa sara idag, vi får se vad vi hittar på. Nu ska jag klä på mig, puss!
Älskar helg frukostar ♥ Idag blev det rostat bröd med stekt ägg och svamp och jordgubbsjuice!

pratar med bella

Tyckte faktiskt inte att the kings speech va så bra, orkade inte se klart den. Nu sitter jag coch pratar i telefon med bella, börjar få ont i örat nu, haha...

sitter i soffan och tittar på the king´s speech med ostbågar och godis!

Inte för att den verkar vara så bra men jaja... Vi får se!

hur mycket skit kan det få plats i ett badrumsskåp?

Tydligen såhär mycket!
Nu ser det lite bättre ut i mitt badrumsskåp... Och det undre skåpet är ju nästan tomt nu, haha.

hungerspelenfeber

Varje gång jag ser trailern (vilket jag har gjort kanske 10 gånger nu) börjar jag gråta. Haha, har aldrig fattat att man kan känna så för en film förut, BOKEN ÄR SÅ JÄVLA BRA! Bara en vecka kvar till premiären nu, och INGEN FÅR MISSA DEN HÄR FILMEN. Haha, hur ska jag kunna se filmen om jag gråter över trailern hela tiden? Kommer ju sitta och gråta hela tiden!

fattiga riddare till brunch

Har faktiskt aldrig tidigare smakat på fattiga riddare, men idag gjorde jag det som brunch och tyckte det va ganska gott faktiskt! Tog receptet härifrån, som också ligger upp på blogg.se startsida. Bytte bara ut de färska bären då vi inte hade det hemma mot varma hallon! Bananerna va helt sjukt goda, stekta med honung och kanel... Mums.

fyfan va äckligt


16 mars

Godmorgon på er! Glömde att skriva att jag har studiedag idag, så är ledig. Sjukt skönt! Så nu på morgonen har jag sovit ut tills nu och nu hade jag tänkt se det sista elsas värld avsnittet på tv3 play och sedan ska jag gå ner och börja dagen med en god frukost. Igår följde jag med mamma och handlade på kvällen, och hittade breaking dawn part 1 som precis har kommit ut på dvd. Jag är ju inget stalker fan av the twilight saga längre (förutom av taylor, haha) men jag tycker fortfarande att filmerna är bra och jag har ju alla andra filmerna så jag måste ju såklart ha de här sista då också. Så satt mig och kolla på både filmen och allt extramatrial igår kväll och när klockan va ganska mycket sommnade jag i soffan... Så det va därför det inte blev någon bra uppdatering igår! Idag ska jag se klart på extramatrialet och fixa, städa och rensa i mitt rum. Något som verkligen måste göras! Nej nu ska jag börja se på det sista avsnittet av elsas värld, puss!

ögonbrynstips!

Jag gillar inte alls mina ögonbryn. De är alldeles för små, glesa och ljusa! Det funkar ju att färga dem, men tycker inte att det blir bra när man färgar hemma och det blir ju dyrt att göra på salong hela tiden då det bara håller i några veckor. Har i alla fall testat både ögonbrynspenna och ögonbrynsskugga men tycker inte att det har funkat så bra. Ögonbrynspennan ser så onaturlig ut och ögonbrynsskuggan (i alla fall den jag har) försvann efter bara någon timma. Men när jag va hos frisören förra gången och färgade ögonbrynen tipsade hon mig om något som jag tycker funkar jätte bra! Nämligen en helt vanlig blyertspenna! Tycker det blir helt perfekt, det håller länge och det är ju väldigt billigt om man säger så, haha. Tipstips!

i skolan

Sitter i skolan nu och jobbar... Har egentligen idrott nu men kan inte vara med för mitt knä. Men nästa vecka ska jag försöka lite tror jag, även om jag inte kan sträcka benet. Hade igentligen gått hem nu om jag hade kunnat, men taxin kommer inte förens om en halvtimma så sitter här lite först. Måste igentligen göra klart en ritning över ett hus vi håller på med men det är omöjligt att hitta en linjal på den här jävla skolan så får göra annat haha. Hade debatt på so:n förut, vi höll på i hundra år och fick typ ryck på varanndra haha. Nej nu måste jag fortsätta arbeta, hörs senare!


vårkänslor

Har varit dåligt med uppdateringen idag, har faktiskt glömt av bloggen... Jaja, har bara varit i skolan, solat och pluggat. Riktigt skön dag faktiskt! Nu ska jag kolla facebook och så, och sedan ska jag sova. Ska inte ha kryckorna i morgon heller, älska det! Kan inte gå helt normalt än, så får gå med lite böjt knä, men det är mycket lättare att gå så än med kryckor. Puss och gonatt!
Åh herregud... Precis när jag skulle sätta mig i solen och äta denna glassen, så hör jag ida skälla på framsidan. Glömde stänga dörren efter att hon va ute och kissa. Kan ju inte gå ut med henne nu med knät så får släppa ut henne. Hon skulle aldrig springa iväg, och i sånna fall kommer hon alltid tillbaka efter några minuter. Men det brukar inte hända för brukar ju ha koll på henne men idag glömde jag som sagt... Så gick till framsidan och såg att det va brevbäraren som kom, en jävligt snygg brevbärare också. Självklart får ida damp och springer efter hans cykel och skäller som in i helvete, hur länge som helst. Jag försökte springa efter men det blev ju mer hoppa efter för mitt knä... Det måste ha sätt förjävligt ut, sen kommer en gubbe som hon skäller massa på också, och fick aldrig tag på henne.. Haha. Jaja, tillslut gick hon in i alla fall!

bilder från igår i skolan

Hatar mina kryckor, funderar på att skita i dem snart och halta omkring istället...
Va helt säker på att jag publicerade detta inlägget igår, men nähä... Men ni får det idag istället! Känner att det blir så tråkig bloggning när jag bara är hemma och knappt kan gå ut för mitt knä. Men så är det, och det håller på att bli bättre! Nej, nu ska jag gå ut på terrassen igen och fortsätta sola mig. Puss!

älska vårvädret

Kom nyss hem från skolan och nu sitter jag ute på terrassen och solar mig. Älskar verkligen vårvädret, tycker faktsiskt att våren nästan är lika bra som sommaren för jag blir alltid så glad då, när snön försvinner och det blir varmare. Vill bara ut och springa just nu, hatar att jag inte kan det. Men ska träna lite annat idag tänkte jag, jag kan ju fortfarande träna magen, ryggen och armarna. Sen ska jag sitta här ute i solen massa! Vi hörs senare!

yves rocher

Fick hem detta idag, typ 100 år efter att jag beställde det. Har varit massa krångel. Jaja, fick i alla fall massa saker på köpet, det får man alltid när man beställer saker från yves rocher! Fick väska, body butter, en deo och en ögonmakeup borttagningsmedel på köpet, haha. Köpte också ett läppbalsam, rouge, bodyscrub och en kräm mot finnar!

loreen

Verkligen rätt som vann! Tror att hon kan komma riktigt långt i finalen. Älskade henne förra året när hon va med då också, fast då kom hon ju inte så långt. Satt verkligen på helspänn när det stod mellan henne och danny, tyckte inte att danny va så bra och har aldrig gillat han. Liksom dräckten han hade på sig? Haha. Loreens nummer tyckte jag därimot va riktigt nice, och jag älskar låten!

snygg!

Kenny Wormald som spelar huvudrollen i filmen footloose som jag skrev om förut!

footloose

Såg på denna filmen både igår kväll och idag, haha för bella ville också se den idag. Hade väldigt höga förväntningar på den då jag gick på musikalen för några år sedan och totalt älskade den... Lyssnade på låtarna, såg på orginalfilmen och läste igenom programet 100 gånger. Så bra va den inte, vilken kan bero på att jag är lite äldre nu. Och allt är alltid bäst live såklart! Jaja, filmen va bra den med, och tycker att huvudrollen är rätt snygg... Den får en fyra av mig!
Footloose - 1 2 3 4 5

11 mars

Är hemma nu, bella är här också! Sov över med danni igår, baka cupcakes, såg på melodifestivalen, åt massa gott och såg på film. I morse va jag på gudstjänst, så jävla tråkigt... Höll på i tre kvart för mycket också, nästan i 2 timmar! Trodde jag skulle dö. Haha, jag och bella kan aldrig låta bli att skratta på gudstjänsterna, när prästen sjung as falskt haha... Och sen i slutet sitter det några tanter bakom oss och snackar skit om oss, dööör. "Så sitter de där med fötterna uppe på bänken, herregud. Ja, om jag va präst skulle jag ha sagt till direkt!" Och sen när jag kollade klockan sa de "Så kan de inte ens vara med i gudstjänsten, sitter ju med mobilerna istället." Och när jag satte mig ned för jag har ju skadat knät så får stå på ett ben och det blir ju jobbigt efter ett tag... Så snackar de om att vi inte ens orkade stå upp, haha.. Jävla kristna kärringar som pratar skit bakom ryggen, bokstavligt bakom ryggen, odiskret också! Haha. Nu sitter jag och bella här, lyssnar på musik och snackar. Såg på film förut också, samma som jag såg på igår kväll haha. Skriver mer om den sen! Nu måste jag gå, puss.

cupcakes!


ute i solen


nyvaken

Vaknade för en liten stund sen, har ätit frukost och så nu. Knät är värre idag också, det åkte ju åt sidan igår. Jaja... Snart ringer väl danni, vi ska ju träffas idag. Vågar inte ringa henne än i fall hon sover. Puss!

svar på tal



om almanacka:
Vart har du beställt den? :)

Svar: Almanackan är beställd från tryckdig!

en dag

Lite seg film, men riktigt söt! Jag brukar inte gilla den här typen av filmer, allt går så långsamt. Men mysig film som är go att se när man inte orkar se massa komplicerat. Älskar Anne Hathaway också. En trea får den av mig!
En dag - 1 2 3 4 5

9 mars

Har tittat på film hela kvällen med mamma. Och ätit massa lantchips sourcream and onion (de ända chipsen jag gillar) och marabou choklad. Såg på filmen en dag, skriver mer om den i ett annat inlägg! Förut när jag skulle gå upp från soffan vek sig mitt knä jätte mycket åt sidan. Gjorde sjukt ont men nu är det bättre. Fyfan, trodde att det skulle bli ännu värre med knät ett tag där, men det verkar inte som att det blev så mycket mer än smärta. Jaja, nu ska jag snart lägga mig i min goa säng, läsa lite frida och sen ska jag sova. Känner mig så trött hela tiden! I morgon ska jag träffa danni, vi får se vad vi hittar på. Finns ju inte så jätte mycket att göra med mitt knä heller... Men vi hittar väl på något! Puss!

hemmagjord sushi!

Verkligen det godaste som finns, så bestämde mig att göra det idag. Det blir alltid så sjukt gott! Idag fick det bli med lax, avocado, gurka, surimi nobs, sweet omelett, och lite rom och majonäs i mina maki och nigiri.






jag och linh är bäst på draw something!


handikappad dansare

Är så sugen på att få dansa och träna igen, nu när jag har skadat knät. Hittade denna videon förut, så jag kanske kan dansa i alla fall med hjälp av kryckorna? Haha, skulle inte tro det. Sjukt duktig kille i alla fall!

konyfilmen - sann eller falsk?

Läste precis att invisible children som ligger bakom kony-filmen inte går att lita på. Undrar om detta är sant? Här går det att läsa om det, bara en av flera sidor som har skrivit om detta.

gonatt!

Trodde att jag publicerade ett inlägg förut... Men tydligen inte. Jaja, det va ändå inget viktigt jag skrev! Bara om hur deprimerad jag blir när jag inte får träna, haha. Inte för att jag är träningsnarkoman eller nåt, men mår så mycket bättre av att träna! Fattar inte hur folk kan klara sig utan det. Jaja, nu ska jag snart sova. Är jätte trött och mår inte så bra. Inte bara för att jag inte får träna och allt med knät, är förkyld och har magkatarr också. Superkul. Gonatt!
en till bild från i söndags!

7 mars

Sitter och tittar klart på sista harry potter filmen nu. Kan aldrig låta bli att gråta av de filmerna, och jag får alltid gåshud när voldemort dör. Verkligen några av mina favoritfilmer, och kan se dem hur många gånger som helst!

Antar att ni redan har sett den här videon då den ligger överallt på facebook, bloggar osv och har många miljoner visningar. Men om det är någon som har missat den kan ni se den här. Det är verkligen värt att lägga en halvtimma på att se den, och även mer än så för att hjälpa organisationen. Alla borde se den, kony måste stoppas och barnen måste få vara barn igen.

Va ju i skolan idag, gick bra trots att det är lite jobbigt att hoppa runt med kryckorna... Men alla va snälla i alla fall och öppnade dörrar, bar kryckorna upp för trapporna och så. Hade matteprov, no redovisning och engelska redovisning också. Men det gick väl bra tror jag! Men nu måste jag plugga lite franska och sedan ska jag ligga framför tv:n resten av kvällen. Puss!


almanacka

För några veckor sedan beställde jag hem denna. Äntligen kan jag hålla koll på alla läxor, träningar och allt annat som ska göras! Kommer verkligen att vara till nytta.

hemma med mitt knä

Jag sitter här hemma med mitt knä... Det börjar faktiskt redan bli lite bättre! Det gör inte lika ont, det "rör" sig inte så ofta och jag kan gå upp för trappor lite normalare. Eller ja, utan att hoppa på ett ben. Nedför är det därimot hopp som gäller... Tränar det en del också så att det snart ska bli bättre. Vill kunna gå, träna, shoppa och kunna göra allt annat lättare. Men jaja, jag får vara tålmodig och vara glad över att det nog är bra om ett par veckor! Nu ska jag plugga lite och sen ska jag se på ännu en harry potter film. Standard när jag är sjuk! Eller skadad i detta fallet. Vi hörs snart igen, puss!

shoppingen från i lördags

Jätte söt tavla att hänga över mitt skrivbord, 100 kr
Fina skyltar (25 kr/st) och ljushållare (10 kr/st)
Mysig tröja, 200 kr
Vanlig vit t-shirt (80 kr) och strumpor (40 kr)
+ lite godis som är uppätet!
Allt är köpt på göksäter som ligger på orust.

bilder från helgen

hemsk bild
Kände att bilderna blev väldigt blandade, först kändes det som sommar med sol och bad och sen blev det snö och vinter helt plötsligt. Haha.

världens snyggaste


skidor och skadat knä

Nu kommer det att bli en lång text och gårdagen och idag haha... Kom fram till ulricehamn vid 10, köpte liftkort och sen skulle vi börja åka. Haha, jag ramlade innan jag ens hade satt på mig skidorna, i en backe med pjäxorna på mig... När jag skulle åka upp med liften ramlade jag också första gången. Lite pinsamt om man säger så, kom inte upp från marken sen heller. Jaja, sen gick det faktiskt rikigt bra! Ramlade ju såklart några gånger och så men så är det ju när man åker första gången. Åkte i barnbackarna i en halvtimma, timma eller så och sen tyckte jag faktiskt att jag började få till det. Åkte i de lite större och brantare backarna och det gick bra det med. Den ena backen hade en jobbig brant bara som jag ramlade i hela tiden men annars gick det bra och jag lärde mig väldigt snabbt. Riktigt kul faktiskt! Sista åket innan lunch ramlade jag en gång till, inte i så hög fart eller så men jag vred till knät så att jag va tvungen att gå nerför backen. Gjorde ju lite ont och så, men det va inte så farligt. Sen helt plötsligt hoppar knät åt sidan och jag ramlar en gång till. Då gjorde det faktiskt ont och jag gick åka snöskoter ner. Haha, riktigt roligt att åka! Jag förstod ju att jag inte kunde åka mer skidor den dagen men jag va ändå ganska nöjd och det va ju riktigt roligt att få lära sig att åka lite. Hade inte jätte ont, men jag behövde ju stöd för att gå och jag haltade. Så vi satte oss inne i resturangen och åt lunch och sen gick de ut och åkte någon timma eller två till. Sen åkte vi hem och jag började känna hur knät började svullna upp och det började göra mer ont. Hade riktigt ont i går kväll men idag är det bättre. Har varit hemma fån skolan hela dagen för har varit på sjukhuset och kollat upp det, fått kryckor och så. Korsbandet som gör knät stabilt har troligtvist skadats eller töjts ut så det är därför det åker åt sidan ibland. Jag kan inte sträcka ut benet heller. Men de kunde inte se så jätte mycket idag för det är så svullet så ska komma tillbaka om några veckor igen och se hur det ser ut. Men han trodde att jag skulle kunna gå och så innan dess. Så hoppas verkligen att detta blir bra nu så snabbt som möjligt! Kan inte träna på några veckor heller vilket är det värsta... Jaja, det är sånt som kan hända! Jag får i alla fall ett starkt vänsterben (jag hoppar på ett ben när jag inte har kryckorna) vilket jag behöver! Har en mycket starkare högersida än vänstersida. Starka armar också när jag går med kryckorna, och det behöver jag verkligen. Jaja, i morgon kan jag inte gå till skolan i alla fall, för skulle ha spelat bowling och badat. Och lycka till att spela bowling med kryckor? På onsdag kan jag i alla fall gå till skolan igen också får jag taxisjuts! Riktigt gott. Nu ska jag fortsätta se på filmen som jag började se förut och sen ska jag blogga lite till. Puss!
Jag vet att ni gillar mina söta sockar!

helgen

Kom ganska nyss hem, har haft det jätte mysigt i stugan! I fredags va vi bara där, åt middag och såg på film. I morse åkte vi till "mini ullared" som vi kallar det, hittade en hel del som ni ska få bilder på nån dag. Fikade ute i solen och sen gick vi ner till badplatsen också badade bella... Sjuk är hon, kolla på videon i förra inlägget. Sen åkte vi till några vänner till familjen och åt middag. Mysigt! Och vet ni vad jag ska göra i morgon? Jag ska åka med dem till ulricehamn och åka utför för första gången i mitt liv. Haha, så vi får se vad jag tycker om det! Ska i vilket fall som helt upp tidigt så måste snart lägga mig. Bilder från helgen får jag lägga upp någon annan dag! Vi hörs, puss.

galet


2 mars

Gick hem lite tidigare från skolan idag för hade så sjukt ont i magen och mådde illa... Det va mensvärk, att det kan göra så ont? Men nu har jag i alla fall tagit en värktablett så nu är det bättre! Nu ska jag packa och sen ska jag till bellas "sommar"stuga. Haha, de är där året runt så igentligen kan man inte kalla det för någon sommarstuga. Kommer i alla fall hem i morgon igen! Det kommer inte bli någon bra uppdatering, och har ju inte varit det på den senaste heller för den delen. Har inte varit på blogghumör. Puss!

vååår

Hemma från skolan nu, nu ska jag ta nåt och äta och sen ska jag till träningen. Har inget mer att säga förutom att jag älskar vädret. Så skönt!

RSS 2.0