31 januari

Vilken skön dag jag har haft idag! Har bara slappat och tittat på film. Otroligt skönt att vi inte har så mycket läxor denna veckan också! Har sett på top model sverige precis och tagit en dusch så nu ska jag snart gå och lägga mig tidigt, skönt. I morgon ska jag vara med sara efter skolan. Puss!

dagens outfit

Blus från only
Väska från ullared
Leggins från bikbok
Klänningen är second hand
Boots från din sko
+en ballerinaknut på det!

sebastian krantz på tåget

Vet ni vem jag såg på tåget i fredags? Sebastian Krantz, ni vet han snygga killen som va med i talang och idol för några år sedan! Om jag ska vara ärlig såg jag inte att det va han först, men sen när några tjejer gick fram och snacka med honom fatta jag att det va han! Haha, palla att tjejerna snacka med han i minst en timma då jag satt på tåget? De fortsatte säkert ett tag till efter att jag gick av också. Stackarn ändå, det måste vara jobbigt när folk kommer fram hela tiden... Men snygg är han i alla fall!


what are words

Kom hem från dansen för ett tag sen, åh va kul att dansa lyrical! Det blir en parkoregrafi i år till what are worlds, tror det kommer bli jätte bra. Lyckades hitta ett youtube klipp från förra dansuppvisningen också, samma koregrafi fast en annan grupp. Men nu ska jag snart gå och lägga mig, puss!

crazy stupid love

Såg på denna filmen igår kväll. Helt okej film, inget speciellt egentligen. Men lite småskön sådär! Den får en trea av mig.
Crazy stupid love - 1 2 3 4 5

gårdagens shopping

t-shirt från only, 160 kr
blus från only, 200 kr

veckans planer

Måndag skola, dans
Tisdag skola, inget planerat
Onsdag skola, träffa sara
Torsdag skola, JAG FYLLER 15 ÅR!
Fredag skola, inget planerat
Lördag träffa släkten och fira både min och mormors födelsedag
Söndag Träning

köpt på antikladan!

Älskade skrivbord! Helt perfekt. Står dock i vårt vardagsrum just nu för det är svårt att få upp det för två trappor. Men snart får vi nog upp det i alla fall!
Jättesöt lykta som jag också ska ha i mitt rum

helgen i text

Som ni nog har märkt har det varit lite dåligt med uppdateringen de senaste dagarna. Har varken haft tid eller lust att blogga! Men nu är jag tillbaka igen. Helgen har i alla fall varit bra, hade en mysig fredagskväll med några underbara vampire diaries avsnitt och massa godsaker. I lördags åkte vi till antikladan och hittade både ett skrivbord och en lykta. Älskar verkligen skrivbordet! Har letat ett tag efter ett riktigt snyggt men har inte hittat något som har bra med lådor och sånt också. Men detta är verkligen helt perfekt, i shabby chic stil med bra förvaring. Jätte bra fördelsedagspresent! Ni ska få bild på både skrivbordet och lyktan lite senare. Sen på kvällen gjorde vi väl inget speciellt, såg lite på tv och så. Sen på söndagen fick jag gå upp tidigt för hade träning i friidrottens hus på morgonen och pappa bor ganska långt därifrån. Hade glömt mina skor på fredagen också så mamma skulle möta mig där med skorna. Men såklart glömde hon dem, så fick åka hem och sen tillbaka så kom sent... Men hann med lite träning ändå, och kastade slägga. Sen åkte jag och bella till frölunda torg och gick runt lite där. Hittade 2 toppar som ni får se sen. Det va nån afrikansk festival när vi va där också så va tränaren från afron där och dansa! Haha, cool är han. Sen gick jag mot dansskolan och dansa street. Har saknat sinclairs, och mike! Ska faktiskt dit snart igen och dansa lyrical. Har ny tränare så det blir spännande. Puss!

hos pappa

Skola idag som vanligt, hade matteprov sista lektionen vilket gick hemskt... Fick hjärnsläpp typ? Och va trött, hungrig och hade jätte ont i huvudet. Men jaja, så kan det gå ibland! Sen gick jag hem, packade väskan och åkte till pappa. Nu är jag här, åt middag för ett tag sen och pratade med farmor i telefon. Hon och farfar ska flytta från huset precis vid sjön de bor i nu, det som är så mysigt där! Men nu kommer de i alla fall bo lite närmare oss i alla fall. Nu ikväll hade vi tänkt se på några vampire diaries avsnitt för pappa har laddat ner med svensk text och allt! Här gillar de vampire diaries till skillnad mot hemma haha. Ska äta godis och chips och bara ta det lugnt! Ska bli sjukt skönt, har känt att jag har varit lite för uppstressad denhär veckan. Men nu ska jag mysa och titta på nån söt film med lillasyster teya, puss!

lång vecka

Nu är jag hemma från träningen, ganska jobbigt idag men det ju alltid bra! Bella va här en stund före träningen också, snackade och så! Nu känner jag mig helt slut efter denna veckan och vill bara lägga mig och sova, så det tänkte jag gör om en liten stund. Efter lite matteplugg då, har matteprov i morgon... Det känns som att denna veckan har varit jätte lång (tvärtemot hur det brukar kännas) och nu vill jag bara att helgen ska komma och vill vara ledig. När jag vaknade i morse tänkte jag att det är fredag, sista dagen nu, kom igen nu linnéa för att komma upp och sen kom jag på att det va torsdag... Så jag somnade om haha! Har alltid lättare att gå upp ur sängen på fredagar för då känner man att det är sista dagen man behöver gå upp tidigt.. Så i morgon blir det kanske lite lättare att gå upp och då kanske jag inte somnar om för en gångs skull! Puss och gonatt ♥
påväg hem från skolan tidigare idag

svar på tal - myrraolja

Ska också fixa med naglarna nu, vad är det där gula på bilden? :p

Svar: Den gula är myrraolja som ska få naglarna att växa snabbare! Vet inte om det stämmer, men olja är ju alltid bra för naglarna. Får så lätt sprickor och fula nagelband annars! Den är från depend och finns väl att köpa i de flesta affärer. Köpte min på åhléns.

nagelfix

Fan att jag har bitit av 3-4 naglar som äntligen va lite fina.. Det är ju jätte svårt att sluta bita! Men jaja, det är bara och börja om med myrraolja och stopp och väx så kanske jag äntligen någon gång slutar bita på naglarna helt!

hemma och äter lunch

Sitter hemma och äter banankaka nu.. Franskan va inställd och sen har vi en ganska lång lunch så gick hem och åt lite och så. Ska väl tillbaka till skolan om någon timma och ha so och sen slutar jag för dagen. Senare blir det som sagt träning! Puss.

hemklickat för håret

Från unikhårvård och självklart är det inte djurtestat! Kommer från märket paul brown. Köpte även en deal på letsdeal så jag fick halva priset på hela köpet.
Hårolja, underbart för slitet hår! Håret får verkligen bättre kvalitet och man märker det verkligen. Fast ta det inte i hårbotten! Bara på längderna. Har tidigare använt nashi oil som också är väldigt bra (men dyr) men nu tänkte jag testa en annan sort. Kostar 200 kr men jag betalade bara halva priset för jag köpte ju en deal innan.
Hårspray som verkade bra, kostade runt 200 kr den också men jag fick den då för 100 kr.

black and white

Nu har jag pluggat massa och tittat på det senaste avsnittet av glee. Ska väl lägga mig och sova om några timmar men först är det ett par saker som behöver fixas. I morgon är det som vanligt skola, sen blir det väl lite plugg om jag inte gör klart allt idag och sen ska jag till träningen. Men vi hörs i morgon, puss!

dagens outfit

Snabb, stressig bild från i morse och jag ser förjävlig ut!
Jeans från jc
Shorta från min lådsaspappas garderob
Skor från din sko
Halsband från glitter

25 januari

Slutade tidigt vid 12 idag istället för 3 som jag brukar på onsdagar så det va riktigt skönt. Nu har jag bara tagit det lugnt och kollat på tv. Fick tillbaka pengarna från move dansstudio också så nu ska jag ringa sinclairs och anmäla mig dit istället! Där vet jag precis vilken kurs som är rätt svårighetsgrad och sinclairs är så mycket bättre. Måste plugga också! Puss!

går och lägger mig tidigt

Hade faktiskt redan tänkt lägga mig, är jätte trött.. I morgon ska jag nog stanna kvar på skolan en stund och vara på läxhjälpen för behöver lite hjälp med matten och så. Men jag kanske struntar i det om jag får gjort det under dagen istället, vi får se. Ska kanske med bella till move på kvällen också och testa några andra danser och se om de funkar bättre än dem i måndags. Men om jag får pengarna tillbaka skiter jag i allt på move och fortsätter på sinclairs istället! Men nu ska jag sova, puss!

snyggt nytt från bikbok!

Kommer till affärerna vecka 6, måste ha!

fan..

Jag som brukar redigera bilder där om det bara är nåt lätt som ska fixas.. Men nähä, nu ska picnik tydligen läggas ner!

svar på tal


Vart klippte du dig ?

Svar: Jag klippte mig på sun and hair art vid lindome centrum av malin!

pluggplugg

Nu gick danni hem för en stund sen, hon va här förut för hon tränade på gymmet precis bredvid frisören så vi träffades där och sen gick vi hem till mig. Nu måste jag verkligen plugga, puss!

klipp och färgade ögonbryn

Såhär blev det efter klippningen och med färgade ögonbryn! Sjukt bra frisör, måste ha henne nästa gång jag klipper mig också. Tyckte håret blev jätte bra och fick massa tips om hur jag ska ta hand om det bättre och så. Klippte inte så mycket på längden (precis som jag ville ha det) utan klippte upp mer och klippte bort det slitna på ytan. Så det blev bra och tyckte att ögonbrynen fick precis rätt färg också. Äntligen har jag ett par ögonbryn!
Inte helt rakt nu dock för har varit ute och så!

hemma från dansen

Dansen idag va inte jätte bra... Streeten på sinclairs är mycket roligare, jazzen va alldeles för svår och afro va väl kul men det är mest träning, inte så mycket dans igentligen. Så ska ringa och fråga om man får pengarna tillbaka, hoppas på det! Annars får jag byta till lite andra kurser så det går ju bra det med. Men det är bättre på sinclairs... Jaja, nu ska jag borsta tänderna och så, och sen ska jag krypa ner i sängen. I morgon ska jag klippa mig och färga ögonbrynen direkt efter skolan. Vi hörs efter det! Puss.

23 januari

Kom hem från skolan för ett tag sen och snart ska jag iväg till dansen... Är helt sjukt nervös för jazzen. Streeten och afron är jag inte alls lika nervös för, där är det lättare svårighetsgrader också går ju bella och ottilia i de grupperna. Men inte i jazzen, och där kommer jag en kvart för sent för det krockar med streeten och det är en hög svårighetsgrad. Så är riktigt nervös, men det går säkert bra.. Annars är det ju bara att byta till house som bella och ottilia går i när jag dansar jazz men jag vill så mycket hellre dansa jazz än house. Men jaja, det ska nog gå bra! Puss!

tankeställare

Fyfan, zappade runt på tvn och råka komma till ett program där se visar hur det går till på slakteriet... Fyfan va hemskt, men riktigt bra att de visar det. Folk fattar inte vad det faktiskt är de har på sig, vad de äter. De tänker att det bara är ett par skinnskor, bara en köttbit. Men det är så mycket mer än så, det har varit ett liv, ett liv som inte finns mera. Ett mycket plågat, hemskt liv också. Men jaja, nu ska jag sluta deppa över hur andra tänker, det viktigaste är ju faktiskt att jag tar rätt beslut. Och det tycker jag verkligen att jag gör när jag står över både skinnskorna och köttbiten. Men nu är det färdigbabblat om det, ville att ni skulle få er en tankeställare. I morgon börjar dansen! Är nervös för ska jag börja på en ny dansskola men det går nog bra ändå. Skulle igentligen färga ögonbrynen och klippa mig också men tror jag skjuter fram till till tisdag eller onsdag för det blir så stressigt annars. Men nu ska jag fixa lite saker och sen ska jag lägga mig och sova, är trött... Gonatt!

snyggt från nelly


vila


sisters point


only


vero moda


medalj


veckans planer

Måndag skola, klippa mig och färga ögonbrynen + att dansen börjar!
Tisdag skola, inget speciellt planerat
Onsdag skola, inget speciellt planerat
Torsdag skola, träning
Fredag skola, åka till pappa
Lördag vara hos pappa
Söndag åka hem från pappa, träning

några som ville veta resultaten i tävlingen, så här får ni det + text och bilder från helgen!

Har som sagt haft en riktigt bra helg, började med att jag åkte till rigortorpet i fredags kväll. Såg på filmer från när vi tränade, snackade teknik med tränarna, åt tacos och massa godis, såg på film och bara va och hade roligt med vännerna. Sov dock som sagt lite för lite, men det va tur att jag hade med mig öronproppar och ögonbindel haha. Ville ju göra bra ifrån mig på tävlingen! Gick upp vid halv 7, åt frukost och gjorde i ordning oss och sen åkte vi upp till borås. Värmde upp massa i början, sprang några kilometer och stretcha i 20 min. Sprang 200 m på under 31 sekunder i alla fall, kommer inte ihåg den exakta tiden och kom trea. Värmde upp igen, sprang 60 m på 8.94 tror jag. Vann mitt heat. Värmde upp ännu en gång och sprang 60 m finalen och kom troligtvist 5:a. Stötte kula, 8,25 m. Inga personliga rekord på denhär tävlingen och är inte jätte nöjd med resultaten men jag kom i alla fall på ganska bra placeringar! Sen kunde jag äntligen äta så mycket jag bara ville och slappna av så la mig med några tjejer på höjdhoppsmattan och komma på när bella, hilde, emelina och alexandra sprang 1000 m och va helt sjukt glad över att jag inte va än av dem... Fyfan va jobbigt, men alla tjejerna sprang riktigt bra i alla fall! Sen väntade vi på prisutdelningen och sen åkte vi hem till bella i snön vilket tog väldigt lång tid så både jag och bella sommnade. Åt middag, titta på nån film och gick ut i snön hemma hos bella, byggde snögubbe och allt haha. Sen gick vi och la oss ganska tidigt för vi va så trötta och skulle upp ganska tidigt. Sen idag va det gudstjänst och nu sitter jag här hemma. Igentligen skulle danni komma över sen men jag är otroligt trött och har ont i hela kroppen av träningsvärk så det blir nog inget med det. Här kommer i alla fall några bilder från tävlingen, tog inte en ända av dessa själv (vem fan va det som tog dem med min mobil?) men jaja!
jag, bella, emelina, hilde och alva väntar på att stöta kula!
hemsk bild men det är så det ser ut när man stöter..
bella ska stöta
hilde stöter

lunch!

Va på gudstjänst tidigare idag och nu sitter jag och äter lunch. Hörs mer sen, puss.

jo men precis...


dm i borås

Sitter hemma hos bella nu, såg precis på vampire diaries avsnittet som vi missade igår och nu hade vi tänkt se klart på en film som vi inte hann se klart igår. Blev sjukt irriterad när vampire diaries slutade, det va verkligen jätte spännande så säger de att vampire diaries har ett uppehåll ett tag nu... Jaja, helgen har varit jätte bra i alla fall! Eller ja, den är ju inte slut än men ändå. Kom 3:a i 200 m, 4:a i kula (blev VÄLDIGT överaskad) och troligtvist 5:a i 60 m. Men har inte fått resultatet på 60 m finalen än och jag sprang vid 1 haha... Men hoppas på att det kommer upp resultat på internet snart! Tog dock inga personliga rekord idag men jag är ganska nöjd ändå. Sov helt sjukt lite i natt (alla sov mellan en kvart och 5 timmar men jag va nog en av dem som sov längst) så det är egentligen inte så konstigt. Men nu ska jag se på film, puss!


dålig uppdatering i helgen

Kom hem från träningen förut, körde verkligen superlugnt idag med avslappning och allt haha. Men det är ju bara för att det är tävling på lördag. Nu ska jag snart gå och lägga mig, så skönt att det är fredag i morgon! Då måste jag packa och fixa och sen åker jag till rigortorpet och sover där och sen på lördag är det tävling i borås. Lär inte bli så bra uppdatering alls och vet inte om jag hinner uppdatera i morgon heller men ni klarar er! Puss så får vi se när vi hörs ♥

19 januari

Kom hem från skolan för ett tag sen, nu pluggar jag lite och sen ska jag iväg på träning. En helt vanlig vardag alltså! Har inget speciellt att säga igentligen, puss.
dör snart av alla läxor och prov!

nyttiga bars - recept

Barsen blev riktigt goda (och supernyttiga) även om "degen" nog ändå va snäppet godare... Men om man vill kan man ju hoppa över att ha dem i ugnen och istället forma dem till bars direkt och packa in! Tänkte i alla fall dela med mig av receptet. Fast man kan ju göra lite som man själv vill beroende på vad man tycker om och vad man har hemma, det gjorde jag.
Nyttiga bars ca 25 st
2 dl rågflingor
2 dl havre
2 dl solrosfrön
1 dl nötter (gott med jordnötter!)
1 dl kokos
0,5 dl linfrö
0,5 dl sesamfrö
0,5 dl pumpakärnor
3 dl torkad frukt (dadlar, aprikoser, tranbär, russin)
Lite salt (om du inte har saltade jordnötter i)
Lite vanilj
1-2 dl honung
0,5-1 dl jordnötssmör (finns nyttigt med 99% jordnötter i på coop)
0,5-1 dl vatten
Blanda ihop allt i en bunke och mixa. Lägg i en form eller långpanna och sätt in i ugnen 150 grader 10-15 min. Låt svalna innan du skär upp dem i bitar, annars smular de sönder!

nu är barsen inne i ugnen!

"degen" blev riktigt, riktigt god i alla fall!!

ingen jogging - nyttigt bak istället!

Blev inget sprunget med danni, det spöregnar ju ute nu... Så tänkte gå ner och göra några nyttiga bars istället att ta med mig till träningar och tävlingar, sjukt gott och bra att äta när man har tränat. Hoppas de blir goda!


plugg och jogg

Kom hem från skolan för ett tag sen och nu sitter jag och pluggar. Om ett tag kommer danni över så ska vi ta en liten joggingtur. Ska bli skönt! Men nu måste jag verkligen fortsätta, puss.
söt vän man har!

harry potter hela dagen

Såg precis klart på harry potter och den flammande bägaren, har sett tre harry potter filmer idag haha. Men det har varit riktigt skönt att bara ta det lugnt och nu mår jag inte så illa längre heller. Men har fortfarande ganska ont i magen emellanåt men går nog till skolan i morgon ändå så får jag gå hem om jag får mycket ont. Men nu ska jag borsta tänderna och så och sen ska jag lägga mig tidigt. Puss och gonatt!

tips om smink!

Jag tycker att det absolut bästa sminket kommer från yves rocher. Speciellt mineralpudret, mascaran och läppbalsamet, helt sjuk bra! Folk frågar ofta vilken mascara jag har för det ser så naturligt ut och separerar fransarna perfekt. Precis som jag vill ha det! Det är inte heller djurtestat (såklart) och tycker att priset absolut är helt okej. För er som bor i närheten av göteborg kan man se och testa produkten på nordstan (det finns säkert fler ställen än just i göteborg men det är ända stället jag vet om) eller också köper man på internet (länken ovanför). Har många gånger beställt på internet och det har funkat perfekt och tycker att färgerna (på pudret, concealern osv) stämmer väldigt bra överens. Och inte bara sminket är bra, älskar deras body lotion, deo, parfymer osv. Supertips!

hemma från skolan

Stanna hemma från skolan idag, mådde jätte dåligt igår kväll och även idag. Mår illa och har ont i magen. Hoppas inte att det snart blir magsjuka av det! Jaja, det blir väl att försöka få i mig lite mat och kolla på nån harry potter film idag. Men nu måste jag gå ut med hunden lite... Puss!

16 januari

Helt vanlig dag i skolan idag och nu har jag pluggat massor... Har sjukt mycket att göra. Skönt att få undan det såhär i början av veckan i alla fall! Snälla mormor och morfar har hjälp mig massa nu också! Men nu ska jag sätta på bra musik på hög volym och fortsätta. Puss!

veckans planer

Måndag Skola, plugga
Tisdag Skola, inget planerat
Onsdag Skola, sen kanske springa med bella
Torsdag Skola, träning
Fredag Skola, sen sover jag över med friidrottsgänget på rigortorpet, mys!
Lördag DM i borås
Söndag Gudstjänst och sen träffa danni

grattis jacob black!

Igår fyllde jacob black år (alltså inte taylor lautner utan karaktären)! Snyggast är han...

denhär gubben sitter vid sin dator VARJE gång jag tittar ut genom fönstret...


15 januari

Denna helgen har bloggen fått lida lite, men så är det ibland! Hade i alla fall en jätte bra kväll hos fanny igår, jätte kul att träffa henne för det va helt sjukt längesen. Vi åkte la hem vid 12-1 någon gång så la mig och sov direkt för idag skulle jag upp vid 8 och träna. Riktig jobbig träning med ett gott gäng och bra tränare. Körde intervaller, 400x4 + 200x4 så va helt slut. Körde dock inte sista 200 för fick jätte ont i höften igår och det satt kvar i dag med. Sen åkte jag och bella hem till mig och såg på första harry potter filmen! Guuud, va söta all va. Snackade och så och sen åkte hon hem. Nu åt jag precis middag och hade tänkt sätta mig och plugga lite nu så ska jag se på senaste vampire diaries avsnittet sen.. Puss!
bästa serien!

junior masterchef

Såg precis på detta på tv, helt sjukt duktiga barn i 10-12 års åldern som lagar jätte komplicerad mat! Seriöst, det såg verkligen ut som att det va en jätteduktig kock från någon dyr, känd resturang som hade lagat det...


14 januari

Det blev aldrig något städat igår... Sommna framför tv:n istället, va så sjukt trött! Nu vaknade jag för några timmar sen och har sovit ut. Underbart. Nu sitter jag här och försöker få ner några nya låtar till min iphone i min one piece. Ska väl snart fixa mig, ta på mig och så och sen måste jag städa! Sen ikväll åker jag till fanny, längesen jag träffa henne så det blir kul! Men nu ska jag fortsätta, puss.

kan inte sluta lyssna på florence + the machine...

Shake it out


Kiss with a fist


Dog days are over


Seven devils


Howl

fredag den trettonde..

Känner mig helt seg idag, är det det som är min otur idag kanske? Har inte varit med om något annat oturligt idag i alla fall, förutom att min lillebror är magsjuk då. Hoppas verkligen inte att jag blir smittad! Hade igentligen tänkt städa mitt rum idag (helt plötsligt har mamma fått för sig att jag ska städa mitt rum varje vecka) men har inte orkat med så mycket mer än att se på tv än. Nu ska jag i alla fall ner och äta lite thaimat och sen kanske det blir lite städning. Eller så blir det mer tv.. Haha, tror på det sista! Puss!

hemma från friidrotten

Hemma från träningen nu, riktigt skönt att komma igång med det igen, har varit dåligt med träning på lovet. DM nästa helg så nu får jag köra på hårt! Ska inte vara med i så jätte jobbiga grenar dock, kör på 60 m, kula och 200 m. Funderade över 1000 m också men det får bli nån annan gång när jag är lite mer tränad... Jaja, nu ska jag sätta mig framför tv:n en stund och sen går jag och lägger mig. Skönt att det är fredag i morgon! Puss och gonatt!

it´s a boy girl thing

Såg på denna filmen med emelie förra veckan! Riktigt rolig, skön film som är värd att se. Typisk amerikansk tjejfilm, fast med en bättre, roligare handling!

eye

Åh vilken tur jag hade när vampire diaries började precis när jag kom hem från skolan.. Så satt och kolla på det ett tag och sen gick jag ut med hunden. Nu sätter jag på mig träningskläder och ska snart äta något. Tar tåget till kungsbacka och friidrotten sen. Puss!

cosmic love

I helgen visade emelie mig bandet florence + the machine. Har hört några låtar innan som denna som jag tycker är sjukt fin. Riktigt många bra låtar har de gjort och är så avundsjuk på emelie som ska på hennes konsert! Riktigt bra band i alla fall och älskar hennes röst ♥


sunrise

Vanlig dag i skolan idag och sen åkte jag, mamma och lillebror och lämnade tillbaka ett par byxor som jag köpte för ett tag sen. Nu är jag hemma, lyssnar på musik och hade tänkt plugga lite.. Puss!
bild tagen igår

godnatt!


vinterpromenad

Söta lilla kusin erik låg i vagnen och hade det skönt medans vi andra höll på att frysa ihjäl...
Haha, johan säger aldrig nej till att vara med på kort!
Lillasyster teya
Här kommer kusin sofia springandes!

tidig födelsedagspresent

Titta vad jag fick för nåt i tidig födelsedagspresent av pappa! Blev helt sjukt glad. Alla harry potter filmerna, som jag hade tänkt köpa men de va så dyra. Så jag tänkte att jag kan ju lika gärna ladda ner dem så kan pappa fixa dem så de blir fina. Så frågade honom det och då fick jag denna så att jag skulle slippa lägga ner massa onödig tid på att sitta och ladda ner dem när jag ändå skulle få dem i födelsedagspresent. Blev verkligen jätte glad och det va riktigt längesen jag såg de första filmerna och jag kan aldrig få nog av de sista. De är så sjukt bra! Tänkte börja se på den första ikväll...

bilder från hemkunskapen idag

x) En plattång
(x) En locktång
( ) Designparfym
(+) Fondation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
... (x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
() Läppglans över 100 kr
(+) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
Poäng: 7
du:
( ) Använder locktång/plattång varje dag
(/) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad
Poäng: 1,5
Du har..
(x) Tonat håret förut
( ) Färgat håret
( ) Haft Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen
Poäng: 2
Slutpoäng:
( ) 0-10 Naturligtvis naturliga tjejen!
(!!) 10-15 Konstgjord behandlad blomma
( ) 15-20 Kanariefågel i nordisk miljö -.-
( ) 25-30 Barbiedocka. Bara plastVisa mer
Japp, nu är skolan i gång igen och allt känns precis som vanligt. Har fått en del läxor som behöver göras också så tänkte sätta igång med det snart. Men först ska ni få några bilder från skolan idag!

9 januari

Det har varit lite dålig uppdatering de sista dagarna. Åkte ju till pappa med emelie i fredags, va där på kvällen och såg på vampire diaries och spelade wii. Sen på lördagen åkte vi till vännersborg och träffade alla andra kusiner och släktingarna! Riktigt mysigt, samma gäng som på julen. Det va riktigt, riktigt jobbigt att åka därifrån igår och veta att jag inte kommer träffa emelie, sofia eller ulrika på lång tid. När de åkte till nya zeeland när jag va tio va det inte alls lika jobbigt, då visste jag inte hur det va och hur lång tid det verkligen är och jag fattade liksom bara inte. Men den här gången va det väldigt jobbigt och vi kramades och grät en bra stund. Va deppig hela kvällen sen och grät mycket mer. Det va pga det, men också för att skolan började idag och jag orkade verkligen inte. Allt kändes helt sjukt jobbigt plötsligt och massa andra saker kom upp att vara ledsen över. Grät flera liter kändes det som, men det va skönt att gråta ut och prata ut om allt.. Sen somnade jag ganska tidigt och gick till skolan, hade gråtit färdigt och va ganska glad igen! Hade dock ganska ont i magen och fick inte i mig nån frukost alls. Brukar må dåligt resten av dagen när jag inte har ätit frukost men det gick ganska bra ändå. Sen gick jag till skolan, ny tjej som började idag också som heter linh! Mötte henne och så innan vi började, lärarna bad mig göra det så att hon skulle hitta rätt och så. Jätte snäll tjej i alla fall! Sen efter skolan följde danni med mig hem, vi snackade och så, spelade lite wii. Nu åkte hon hem för ett tag sen och nu sitter jag och bara slappnar av, tar det lugnt och tittar på tv. Hade tänkt ta ett varmt bad snart också. Har massor av fina bilder att visa er från en skön vinterpromenad i helgen, men dem får ni se senare. Puss!

just hold me


på tåget påväg till pappa

Fan att jag glömde min dator, nu kan vi inte se på film... Men vi får väl sysselsätta oss på nåt annat sätt! Mamma blev i alla fall glad för hennes present i morse (eller på dagen enligt henne, när jag och Emelie vaknade) och sen kom den gamla vanliga släkten också åt vi god mat och tårta! Sen skyndade vi oss iväg till tåget och nu sitter vi här påväg till pappa. Puss!

 


de mest använda apparna på min iphone!


nu säger jag och emelie gonatt!


de bästa hårvårdsprodukterna

Från vänster
Värmeskydd från got2b/schwarzkopf
Utredningsspray från yves rocher
Torrshampo från batiste
Hårserum från aussie
Hårspray från got2b/schwarzkopf

Allt finns att köpa på kicks förutom utredningssprayen som bara finns på yves rocher!

the proposal

Såg på denna filmen för ett par dagar sen och tyckte den va riktigt rolig och bra! Haha, sandra bullock va sjukt bra i den rollen. Den får en fyra av mig!
The proposal - 1 2 3 4 5

kungsmässan med sara

Köpte present och goa bakelser till mamma och en fuskpälskrage och "stop och väx" till naglarna så att jag ska hålla mitt nyårslöfte om att inte bita på naglarna. Så nu när jag biter smakar det äckligt.. Har faktiskt inte bitit sedan nyår! Om några timmar eller så kommer emelie, blev lite senare än vad vi först tänkte. Här kommer i alla fall några bilder från idag och på det jag köpte, förutom presenten till mamma då.
Söta sara!
Goa bakelser som ska ätas i morgon
Detta va det jag köpte till naglarna! Har testat det innan och det funkar faktiskt ganska bra, bara det att efter ett tag vänjer man sig vid smaken så biter man ändå... Men den här gången ska jag inte börja bita igen! Finns att köpa på apoteket för 50 kr.
Fejkpälskragen från hm 150 kr

de kommande dagarnas planer

Godmorgon! Håller på och fixar mig nu och snart ska jag och sara till kungsmässan en sväng. Måste köpa present till mamma som fylller år i morgon! Kanske blir något annat köpt också, vi får se.. I eftermiddag kommer min kusin emelie hit, hon är fortfarande här i sverige. Så ska hon sova över här, i morgon får vi fira mamma som fyller år och sen åker vi till pappa och sover där. På lördag ska vi till badhuset tillsammans med några andra kusiner och så. Sen är det träning på morgonen på söndag och sen åker jag hem till mamma. Så ser de närmaste dagarna ut! Blir nog tyvär inte så mycket uppdatering, men jag ska försöka uppdatera då och då. Men nu måste jag sätta lite fart, puss!

var ska jag dansa?

Börjar få panik nu, måste verkligen anmäla mig till dansen! Men kan inte bestäma mig för vilken dansskola.. Move eller sinclairs? Funderar på att testa move en termin och sen byta om sinclairs är bättre. Men jag vet inte, får panik på detta!
på move blir det street, jazz och afro i sånna fall..
på sinclairs blir det street och lyrical!

we are broken


filidutter

Helt sjukt goda...

mean girls 2

Såg på denna filmen igår kväll. Antar att de flesta har sett mean girls och detta är då tvåan! Trodde den skulle vara väldigt lik ettan men så lik va den faktiskt inte. Bättre än förväntat och om man gillar söta tjejfilmer är den värd att se. Den får en trea av mig!

Mean girls 2 - 1 2 3 4 5


4 januari

Kom just hem från bella och nu hade jag tänkt se det senaste avsnittet av vampire diaries! Idag ska jag bara vara hemma tror jag, lite saker jag behöver fixa med också måste jag plugga matte. Skönt att få det gjort. Puss!

hungerspelen

När jag och danni såg breaking dawn i lördags va det reklam för filmen hungerspelen före. Seriöst, jag fick rysningar, av att se på trailen. Läste första boken för ett tag sen och den va helt sjukt bra. Håller på att läsa den andra nu och den verkar lika bra den också! Först när jag börja läsa den verka den lite konstig men sen när man kom in i den blev den verkligen hur bra som helst. Längtar ihjäl mig tills filmen kommer ut, även om den nog inte är lika bra som boken. Men boken är i alla fall bättre än twilight och det är inte ofta jag säger det. Vill att filmen ska komma ut nuuuu!

hos bästa vän

Har helt glömt bort att blogga idag... Sitter hos bella nu i alla fall, åt precis middag och nu äter vi goa lussebullar. Förut bada vi i jacuzzin i snö/regnet, mysigt! Såg på nån film förut, spelade lite wii och har snackat massa idag. Ja, har inte så mycket mer att säga? Puss!


nån gammal bild från bellas dator!


gonatt!

Ska bara se klart på love actually och sen ska jag sova! I morgon ska jag träffa bella. Puss!

nu känner jag mig verkligen fräsch, har tränat en timma, duschat, skrubbat och smörjt in mig och nu tar jag det lugnt med en nyttig hallonsmoothie i handen!


apornas planet

Såg också på denna filmen hos danni i fredags, riktigt bra den med. Helt klart värd att se, den får också en fyra!
Apornas planet - 1 2 3 4 5
'

kul att man måste göra matte på lovet...

Har prov direkt när vi börjar skolan igen och jag har inte ens börjat.. Men jaja, jag har ju ett B i matte och jag vill ju inte få dåligare betyg nästa termin. Och det hade ju varit kul att få något A...

ta hand om mig själv dag

Igår va jag helt slö i både kroppen och huvudet hela dagen så idag ställde jag faktiskt klockan på 10 så att jag inte skulle sova för länge. Blir lätt trött då. Men jag kom ändå inte upp förens halv 12, haha... Jaja, nu är jag i alla fall uppe, har ätit frukost och gått en långpromenad med hunden. Idag hade jag tänkt ha en dag då jag tar hand om mig själv, hade tänkt ta en joggingtur eller åka iväg och dansa lite zumba eller nåt men tror jag hoppar över det för är så förkyld... Men det får bli en annan dag, måste verkligen träna i alla fall. Får väl köra lite styrka hemma idag bara och ta det lite lugnt. Hade tänkt göra hårinpackning, fixa fötterna, smörja in mig osv idag också. Så det blir nog en skön dag för bara mig! Men först ska jag spela lite wii, kan inte låta bli... Puss!

jag vill göra om i mitt rum!

vill ha det shabby chic, romantiskt och mysigt!

1408

Såg på denna filmen hemma hos danni i fredags. Tyckte den va riktigt bra trots att den inte va så läskig. Men riktigt bra gjord och värd att se! Den får en fyra av mig.
1408 - 1 2 3 4 5

modig bästis

Fattar verkligen inte hur hon vågar. Ormrädd är hon också, men denna ormen va tydligen "mysig". Haha, jag hade dött! Modig är hon i alla fall, min bästa vän!

1 januari

Trodde jag publicerade ett gott nytt år inlägg i natt men tydligen inte. Så det får bli ett försenat nu, gott nytt år! Hade en riktigt bra kväll/natt igår med danni och familjen. Såg på film, spela wii, smällde smällare och raketer och åt riktigt god mat. Idag sov jag och danni till 12 och sen har vi sett på ännu mer film och spelat wii, haha. Nu gick hon precis hem. Här kommer tre bilder från igår, puss!

RSS 2.0