hemma från en riktigt bra resa!

Hej på er fina läsare! Nu är jag hemma från italien och jag haft det sjukt bra. En riktigt lyckad resa, jag vill tillbaka! Har träffat massa nya underbara människor och haft det hur bra som helst. Skriver mer om resan senare! Idag har jag väl haft en liten deppdag, haha nejmen just nu vill jag bara tillbaka till farfa. Har haft ont i halsen och huvudet hela dagen också, och antar att det är nu tröttheten kommer. Har sovit 6-7 timmar varje natt vilket är alldeles för lite för mig. Jag har mest levt på adrenalin! Så det va väl dags att vara lite trött. Har träffat sara i alla fall, snackat om resan, bakat cookies och sett på skräckfilm. Nu håller jag på att packa upp lite, och även packa tills i morgon då jag ska till kusinerna och träffa släkten. Farmor säger att jag kommer få en stooor överaskning, så jag undrar vad det är. Sover nog där en natt tror jag, så kommer hem på söndag igen. Får se om det kommer upp massa bilder från italien då! Puss!
 

italien!!

Nu är det snart italien som gäller! Så bloggen kommer ligga nere i 12 dagar tror jag att det blir? Ni får ha det så bra i vilket fall som helst, så hörs vi när jag kommer hem igen! Hoppas på en riktigt bra resa och det tror jag att jag får också. Puss på er!

252760_3773632232884_1043569551_n_large

var är musikaliteten?

Är så sjukt trött på dagens musik. Att alla lyssnar på exakt samma. På 80-90 talet fanns det liksom massa olika stilar att välja mellan, soul, synt, rock osv. Men nu är det bara datorgjord musik gjord av omusikaliska människor. Idag handlar det om image och utseende, inte om musikalitet. De ska sjunga hur dåligt som helst, det görs ju ändå om av datorn. Kolla istället då på alla dessa duktiga musiker från 80-90 talet. Tex lenny kravitz som spelar alla instrument själv på en otroligt hög nivå, sjunger hur bra som helst, skriver egna låtar, producerar sin egna musik och har grymt bra scenshower. Det är musikalitet, det musik ska handla om! Det ska ge en känsla, det ska inte vara opersonligt dunk utan några riktiga instrument. Önskar att jag va född på 70-80 talet istället då det fanns riktig, ny musik att lyssna på. Nu görs det ju väldigt lite av den sortens musik... Mer musikalitet, tack!

The-rocker_large
Lenny Kravitz och hans dotter Zoe

fields of joy

Idag har jag packat hela dagen lång. Har varit jävligt seg också och lyssat på lennys låtar om och om igen så det har tagit i stort sett hela dagen. Men nu är det i stort sätt klart i alla fall och i morgon åker vi! Känns lite overkligt för det va ju ett helt år sedan det bestämdes så det har känts så långt bort i tiden hela tiden. Men nu är det i morgon vi åker! Tror det blir jätte bra. Har laddat ner över 100 lenny kravitz låtar som jag kan lyssna på också haha. Är helt och totalt beroende. Nu ska jag umgås lite med familjen, puss!


angry

http://www.youtube.com/watch?v=2kW_u_98Fow&feature=fvwrel

Det gick tyvärr inte att bädda in videon, men klicka på länken ovanför för att se den! 
Skratta massa speciellt i slutet haha...

coconut, pinapple and lime

Fick detta av mamma och min lådsaspappa när jag slutade skolan igår! Luktar helt sjukt gått, älskar kokos. Fick även 60 euro av snälla mormor och morfar till italien, tack!!


fly away

 


Jag har haft den på huvudet hela dagen... Ni känner säkert igen den!

nya blogg.se

ÄLSKAR DEN!!! Har tänkt byta domän länge nu men det kommer jag inte att göra. Nya blogg.se är ju mycket goare än den gamla!

lenny kravitz på liseberg

Jag hade verkligen inga förväntningar, jag ville bara se cinna som är med i hunger games. Men när jag, bella och ottilia stod där så visade det sig att han faktiskt var sjukt bra! Vi va på liseberg några timmar innan, åkte lite och så. Sen va det ett förband som skulle spela en timma innan lenny kravitz, så vi tänkte att vi kan väl se på dem också så att vi får hyfsat bra platser. När vi gick till stora scenen, en kvart innan det andra bandet skulle börja så va det inte alls mycket folk där. Men vi bara jaja så ställde vi oss där, med bara två, tre människor framför oss innan staketet längst fram. Haha när förbandet kom in fick jag ett skrattanfall. Deras logga såg ut som typ hogwarts logga, basisten såg precis ut som professor lupin och trummisen som sirius black. Men det va bra i alla fall och sångaren sjöng riktigt bra! De spelade i tre kvart och sen va det en halvtimmas paus. Vände mig om då för att se hur mycket folk det va där, för jag kände ju att det stod lite mer folk bakom mig och så. Och det va folk så långt man kunde se! Blev riktigt förvånad för det va ju typ inga där innan haha. Sen kom i alla fall lenny och ja bara omg cinna! Haha nörd jag är. Men vi stod kvar ett tag i alla fall och musiken va riktigt bra. Go snubbe detdär och han va grym live! Kände igen massa låtar, sånna där klassiker som man bara har hört och kan sjunga med i vare sig man vill eller inte. I slutet va det riktigt bra och det sluta med att vi stod och skrek och hoppade. Både mina fötter och min hals va helt död efteråt! Och framföralt mina öron, mitt hjärta tog ett skutt varje gång basen spelade. Glömde öronproppar, så mina öron är fortfarande helt bedövade och konstiga. Men det va det värt, för det va sjukt bra! Och vet ni vad? I slutet, när han redan hade gått ut från scenen en gång men vi hade ropat in han igen så gick han runt scenen. Sträckte ut armen mot honom och va sjukt nära att nudda honom! Bara 10 cm från han kanske! Sa det till min pappa i morse som gillar honom och jag tror att han blev lite avundsjuk haha. ALLA känner ju till hans låtar och känner igen dem även om man inte känner igen namnet. Sjukt va många låtar och hits han har hunnit göra. Är helt beroende av hans musik nu trots att det verkligen inte är den sorts musik jag brukar lyssna på. Men hans låtar är ju riktigt goa och konserten igår va helt awesome! Superglad nu efteråt och vill tillbaka... Åhh det blir så mycket bättre också när man verkligen inte har några förväntningar, blev riktigt förvånad av att konserten va så bra! Spelade in massor av klipp i början, sen i slutet va det bara så sjukt bra så att jag inte tänkte på det. Tog en del bilder också, här kommer några av dem!





















15 juni

Skrev ett långt inlägg om lenny kravitz konserten igår och trodde att den publicerades, men tydligen inte. Tur att den sparades som utkast i alla fall! Va bara tvungen att skriva av mig om hur bra det va haha. Det inlägget kommer upp lite senare i vilket fall som helst! Igår va det träning, ganska jobbigt men bra. Sen åkte jag till bella och sov där. Åt sushi, prata massa och lyssnade på lenny kravitz... Nördar vi har blivit haha vi kommer lyssna på han hela tiden i italien. Idag har det varit konfa hela dagen så jag har inte hunnit uppdatera. Nu försöker jag börja packa lite smått inför italien. Så ska fortsätta med det, puss!


sommarlov!!!

Äntligen är det sommarlov! Känns helt overkligt (mest pga vädret) men väldigt, väldigt bra i alla fall. Tycker att åttan har varit otroligt lång och det va mycket plugg framförallt på höstterminen. Så det är skönt att det är över! Skolavslutningen va som den brukar vara, kall och onödigt lång. Men rätt bra i alla fall! Efteråt kom mormor och morfar hit, åt lunch och jordgubbstårta. Nu sitter jag och lyssnar på lenny kravitz. Kommer absolut skriva mer om igår kväll lite senare för det va helt sjukt bra. Vi hörs, puss!

beachvolley

Sitter på tåget hem nu och lite senare ska jag vidare till Liseberg!

 


sötaste ungen


hemma från träning

Kom hem från träningen för ett tag sen och nu sitter jag nyduschad i sängen och ska sova om ett litet tag. I morgon är det ännu en go dag i skolan, ska spela beachvolley. Dock så suger jag på det och jag tycker inte att det är så roligt, men det är ju sjukt mycket bättre än lektioner! Sen ska jag hem och ta en dusch, och sen vidare till liseberg med bella. Vi ska åka några saker och sen framförallt se Lenny Kravitz! Jag är inget superfan av hans musik även om jag tycker att vissa låtar faktiskt är riktigt bra, men han har ju faktiskt varit med i hunger games. Han är ju cinna vafan! Va bara tvungen att åka dit och se han, och bella är snäll och följer med. Men hon gillar ju den sortens musik så tror att hon också kommer att tycka att det är rätt så nice! Hinner nog inte uppdatera under morgon dagen, och sen på torsdag är det äntligen skolavslutning och sommarlov! Underbart. Så vi hörs då om vi inte hörs i morgon, puss på er!
random bild från skolan för några dagar sen

tisdag

Skön dag i skolan idag med, städade och snackade betyg. Sen hämtade mamma upp mig också åkte vi och handlade. Haha hon köper alltid fel mat så den här gången skulle jag följa med så att rätt blev köpt! Nu kom jag hem för ett tag sen och ska iväg till träningen lite senare. Vi hörs efter det, puss!



fotbolls em

Kollade på fotbolls EM några minuter bara förut och konstaterade som vanligt när jag tittar på fotboll att det verkligen är den tråkigaste sporten att titta på. Jag gillar inte att kolla på sport så mycket överhuvudtaget, om det inte är någon stor friidrottstävling. Men i fotboll händer det ju verkligen inte ett skit, de gör ju aldrig mål? Sånna fall är det ju mycket roligare att kolla på ishockey eller nåt, där händer det ju i alla fall nåt. Men jag ska inte bara klaga, heja sverige även om jag egentligen skiter totalt i om de vinner eller inte haha.

11 juni

Är hemma från kungsmässan nu, köpte bara ett par enkla haremsbyxor som blir perfekt i italien! Man får ju inte visa axlarna eller knäna inne i klostret. Åkte till friskis och svettis också och fixade mitt medlemskort. Är jätte taggad på att träna massa i sommar och sluta äta så mycket skit! Nej jag äter faktiskt väldigt nyttig mat, massa grönsaker, linser, bönor osv i med att jag är vegetarian men jag älskar kakor så det måste jag sluta äta haha. Också ska jag träna massa friidrott, på gym och olika pass under sommaren! Perfekt att det bara kostar 100 kr under hela sommaren på friskis och svettis. Nu ska jag se klart på filmen som jag började titta på igår, puss!

på kungsmässan

Hej på er! Försov mig idag... Hade bara en lektion idag med film så jag tänkte att det inte va nån idé att gå till skolan överhuvudtaget, men tydligen va det det så jag kom en halvtimma sent bara. Såg på filmen, och en dryg timma senare gick jag hem, åt frukost/lunch och gick ut med hunden. Så riktigt go skoldag idag! Nu är jag på kungsmässan med Sara, behövde köpa ett par byxor så åkte hit. Men vi hörs senare när jag kommer hem!

 


goaste träningsgänget!


swag

 

Haha ni måste se!!

 


love my new shoes

Ska ha dem på konfan, och kanske även på skolavslutningen. Hjälp va lång jag blir i dem haha!

tre bilder från hildes tjejkväll!

Flummigaste tjejen påväg till hilde
Cupcakes som vi gjorde! Gjorde några var, riktigt fina blev dem ju
Goaste födelsedagsbarnet!

i badet

Är helt kär i lush badbomber! Blir hur mycket skum som helst av bara en liten bit. Luktar sjukt gott också...

bra helg!

Hej på er! Har haft en riktigt bra helg. Hade det mysigt med friidrotten i lördags, vi fick massa uppdrag och frågor så vi sprang runt i kungsbacka, räknade lyktstolpar, frågade folk om olika saker osv. Riktigt roligt faktiskt! Sen satte vi oss på tio pepe och åt pizza. Va där jätte länge, vi va ju typ 15 st så det tog ju ett tag att göra alla pizzorna också snacka vi massa och så, så det tog lång tid. Så det va ingen idé att åka hem efter det, så jag och bella gick runt i kungsbacka ett tag. Köpte present till hilde och även ett par skor till mig! Lägger upp bild på dem senare. Sen tog vi bussen till hilde och hade en rolig kväll. Kul att träffa massa nytt härligt folk! Åt god mat, gjorde cupcakes, snackade och så. Åkte hem till bella sen och sov där. Idag skulle vi igentligen till kraftmätningen och heja på dem som tävlar idag, men bussen gick från fel läge så vi missa den (jävla västtrafik, vi har faktiskt skickat klagomål till dem haha) och det spöregnade så vi struntade i  det och åkte hem till mig en stund istället. Sen åkte vi till konfan, helt okej idag faktiskt. Inte så mycket lektioner, massa lekar istället. Roligt faktiskt, gruppsex måste vinna!! Har haft en riktigt bra helg och nu ska jag ta ett varmt bad tänkte jag. Vi hörs lite senare, tänkte lägga upp lite bilder från helgen då också!

helgplaner

Vaknade precis och ska upp och göra i ordning mig nu. Får skynda mig lite, för ska iväg till tingbergsvallen sen. Blir ingen träning idag, utan någon aktivitet och pizza istället! Så det blir nog bra. Stannar kvar i kungsbacka efter det. Ska fixa ett medlemskort på friskis och svettis så att man kan träna på gymmet och pass för bara 100 kr under hela sommaren! Linh och danni ska också skaffa det så vi ska köra på måndag. Måste köpa lite saker också, och en present till hilde för ska på hennes tjejmiddag ikväll! Det blir nog super. Ska sova över med bella sen också, och sen på morgonen ska vi heja på folket som ska tävla på kraftmätningen. Tyvärr kunde inte vi vara med... För sen har vi konfa resten av dagen. Men så är det! Som ni hör blir det nog lite dåligt med uppdateringen under helgen. Men ni får ha en underbar helg så hörs vi när vi hörs!

liam är förlovad!!


när ens båda favoritserier tar slut samtidigt

Glee season 3 tog slut i onsdags och om en timma är sista avsnittet av vampire diaries season 3 slut. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

friday

Är hemma från sista riktiga skoldagen i åttan nu! Har ju tre dagar kvar i skolan innan det är sommarlov, men då blir det bara film, städ och beachvolley. Så det är skönt! Nu sitter jag hemma, lyssnar på glee och städar. Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa med mamma och se nån bra film. Vi hörs senare!

hair mascara

Testade lite hair mascara inne på kicks för några dagar sedan. Syns inte så bra på bilden, men tyckte att det blev bra i alla fall! Men den rosa va slut så köpte ingen. Men vill väldigt gärna ha!

7 juni

Fan va dålig jag är på att blogga... Det har helt enkelt inte varit nån tid över för det. I onsdags va jag på nationaldagsfirandet i mölndal och kolla på bella som va konferencier där. Trodde inte att det va så stort och att det skulle komma så mycket människor men det gjorde det. Bella va väldigt duktig i alla fall! Sen gick vi och åt indiskt och sen åkte vi hem till bella och va bara hos henne resten av dagen. Hittade massa gamla filmklipp på hennes dator, jag dör va söt! Flera klipp där jag va med också, haha. Flera från småsjärnorna i skolan då vi sjung och dansade, naw va söta vi va ändå. Sen på kvällen åkte jag hem och idag har det varit skola som vanligt och sen träning. Nu ska jag strax sova, och i morgon är det sista dagen med riktiga lektioner och så! Helt sjukt att det är sommarlov snart. Och italien om 10 dagar! Men vi hörs mer i morgon, puss och gonatt ♥
Tyckte att det va dags för bella att ha en ny profilbild på facebook så vi gick ut och fotade lite haha!

inget mer plugg i hela åttan!

Vet ni vad? Nu har jag inget plugg kvar, har fått gjort allt idag. Inget mer plugg i hela åttan! Känns otroligt skönt. Äntligen är åttan slut, har varit en hel del plugg. Men nu är jag snart fri och har sommarlov! Nu ska jag fira med att gå och lägga mig tidigt, är otroligt trött. I morgon ska jag till kungsmässan efter skolan med sara för hon skulle kolla på en klänning till skolavslutningen. Efter det är det träning och sen ska bella sova hos mig. Är ju ledig på onsdag. Och vet ni vad bella ska göra då? Hon ska typ leda nationaldagsfirandet i mölndal och leda allsång och sånt. Så ska dit och titta! Haha det ska bli kul. Men vi hörs, gonatt!

tittar på mtv movie awards!

Mina tre favoritfilmer vann priser - hunger games, twilight och harry potter!
"Our fans is the best fans in the world." Sant!

veterinären ringde just...

...och sa att tumörerna ida hade i sitt bröst va godartade och helt ofarliga! Allt är bortopererat, inget har spritt sig och ida är helt frisk. Är sjukt glad! ♥

plugg

Riktigt skön dag, fick vakna upp själv utan väckarklockan för har så skön sovmorgon på måndagar och sen hade jag lite so och va bara på svenskan i en kvart eller nåt för att lämna in arbetet. Fick tillbaka mitt so-prov också som jag gjorde förra veckan och jag lyckades få alla rätt! Ett A eller B i samhällskunskap? Ja tack! Nu sitter jag och äter lite nudlar samtidigt som jag pluggar lite. Vi hörs senare, puss!

funderar på att klippa av lockarna och slinga ljust


bara 2 veckor kvar till italien!!


liseberg med sara idag

Är hemma nu och ska strax plugga lite. Har varit hos pappa och idag va jag och sara på liseberg. Så jag har haft en bra helg! Jag inte så mycket mer att säga än att jag verkligen måste plugga nu. Men vi hörs senare!

gör nyttiga chokladbollar med teya


cold first june

Kom hem från friidrottsdagen för några timmar sen. Gick bra men det va jävligt kallt! Nu håller jag på och packar och ska strax ta tåget till pappa. Ska vara där i helgen! Vi hörs när vi hörs, puss!
Tumblr_lmc9b5g3er1qerlgqo1_500_large_large

RSS 2.0