påse fylld med djurrätt

Satt och rensa bland mina saker (vilket förövrigt verkligen behövdes) och hittade en stoooor påse fylld med massa djurrättssaker. Det man ser på bilden va verkligen inte allt, haha. Massor av tidningar, böcker, pins, planscher och broschyrer. När jag va nybliven vegetarian, för ungefär 2 år sen (känns faktiskt konstigt att jag inte har ätit kött på 2 år) va jag väldigt mycket med på sånt där, dela ut broschyrer, tidningar och så. Och det va ju verkligen jätte bra, det behövs verkligen. Det är så få som verkligen förstår hur djuren har det och jag tror att djuren faktiskt behöver detta mer än någon annan. Det är inte så många som tänker på dem, och de alldra flesta är faktiskt inte ens medvetna om hur de har det. Borde verkligen börja igen men jag orkar inte. Får så mycket jobbiga frågor när man gör sånt. Och om jag tänker efter, jag gör ju faktiskt redan en hel del för djuren. Jag äter inte kött, jag använder inte päls eller läder och jag köper inga djurtestade produkter. Men det räcker egentligen inte...
Haha kände att detta blev en väldigt lång text nu. Skulle igentligen bara skrivit någon rad. Men så blir det alltid när jag ska skriva om djuren!

the help

Såg på denna filmen igår kväll och jag gillade den jätte mycket! Helt otroligt att det verkligen va såhär. Sjukt fin film som verkligen är sevärd. Den får en fyra av mig!
The help -  1 2 3 4 5

victoria´s secret

Testade just denna och den luktar ju helt sjukt gott! Blev jätte förvånad när jag hittade den på freeport. Älskar victoria´s secret, inte djurtestat heller. Önska att det kunde komma till sverige, då skulle många fler sluta använda så mycket djurtestat... Haha. Också har de ju sjukt goa saker också såklart!

långkjol och stickat

Såhär har jag sett ut idag!
Långklänning från asos
Stickad tröja är mammas
Armband från spanien
+palladium, solglasögon och skinnjacka!

lite shopping från idag

Nu är jag hemma från pappa! Va nyss på ikea och på freeport med honom. Hittade faktiskt lite saker som ni ser här nedanför!
En liten hylla från ikea, 50 kr
Spetsgardiner från ikea, 100 kr/st
Enkla ballerinor från skorett, 150 kr
Victoria´s secret bodylotion från nån affär inne på freeport, 150 kr
Äntligen hittade jag helt vanliga, enkla ballerinor som inte är gjorda av död ko! Har letat jätte länge men ingen har passat eller också har de varit i läder. Men nu hittade jag äntligen ett par, som dessutom va riktigt billiga.

godmorgon!

Har vaknat nu och ska gå upp och äta frukost och så. Lite senare ska jag åka till pappa, men kommer hem i morgon igen. Vi får se om det blir nån uppdatering innan dess! Puss

det är så här det ska vara!

Josh Hutcherson ♥

saturday

Magen har verkligen varit mycket bättre idag, så skönt! Har som sagt varit med sara idag. Nu ska jag äta middag och sen se en film med massa gott som vi köpte förut!
fika tidigare idag, hihi

älskar jennifer lawrences intervjuer

Kollar på många intervjuer osv om hunger games just nu, men de absolut bästa är ju ändå de med jennifer. Haha, sånna här saker kan hon säga rätt ofta i intervjuer. Älskar sånt, man måste bjuda på sig själv!

äntligen har jag fått hem mina älsklingar!

Tror att jag snart ska läsa om den första... Va ett år sen jag läste den nu!
De har varit slut överallt hur länge som helst, men tillslut fick jag tag i dem! Från adlibris, 40 kr/st.

mår bättre nu!

Fyfan vilken vecka det har varit. Har mått hemskt, har varit sängliggande fram tills igår. Så har inte varit i skolan på hela veckan och missat jätte mycket... Orkar inte, kommer vara massa att ta igen. Men jaja, så kan det bli! Uppdateringen har ju verkligen inte varit på topp heller, haha. Har verkligen inte orkat och har inte haft nåt kul att blogga om heller, förutom att jag mår skit. Jaja, nu mår jag mycket bättre i alla fall, även om jag fortfarande får som kramper i magen. Konstigt detta är, har inte kräkts eller så, bara haft jättejätte ont och mått illa... Jaja idag ska jag i alla fall träffa sara. Vi hörs senare, puss!

sjuk i magen

Har så sjukt ont i magen. Det började i går kväll och har varit vaken massa i natt. Mår jätte illa... Tror det är nåt virus i magen eller nåt. Så får stanna hemma idag och hoppas på att det snart blir bättre. Vi hörs när jag mår lite bättre, puss!

långt hår?

Haha, höll på att dö när jag såg henne. Fyfan va äckligt ändå!

duktiga vänner på kungsbackaloppet!

Nu är jag hemma! Min lådsas faster och farmor är här också. Har verkligen haft fullt upp hela dagen, så jag har inte hunnit uppdatera. Hade myskväll här hemma med bella igår kväll och sen åkte vi till kungsbackaloppet ganska tidigt. Rigor va superduktiga! Båda lagen från vår grupp vann en buckla och alexandra, hilde, jocke och william kom på prispallen. Grymt duktiga! Sen gick jag, emelina, jocke och bella runt på kungsmässan en stund, och en stund med bara bella. Sen åkte jag in till stan med sara också va rebecka där också. Jag va inte där så länge, köpte inget eller så heller. Men nu ska jag äta tårta haha. Puss!

20 april

Kom hem från skolan för ett tag sen. När jag kom hem låg det en stor fatboy i vardagsrummet också! Den är inte som en vanlig fatboy, mycket goare tyg och så. Så sjukt go! Snart kommer bella hit så ska vi ha myskväll här hos mig. I morgon är det kungsbackaloppet, själv ska jag inte vara med för mitt knä, men jag ska dit och heja på rigor. Så jag och bella åker dit ganska tidigt. Vi hörs, puss!


klär in skrivbordslådorna i fint papper!


save the last dance

Såg på denna filmen för några veckor sedan tror jag det va. Tycker att den va riktigt fin, alla rasismer borde se den! Men det är ju en dansfilm, och just dansdelen va la sådär. Den hade väl den där vanliga handlingen, om en tjej som försöker komma in på nån skola eller ensamble.. Hur många filmer med den handlingen finns det inte? Eller också är det bara jag som alltid lyckas se de filmerna. Jaja, den får en tvåa av mig!
Save the last dance - 1 2 3 4 5

hahahaha!

Om man har sett eller läst hunger games MÅSTE denna ses!

19 april

Kom hem från skolan för ett litet tag sen och nu sitter jag och äter lite flingor. Egentligen har jag träning idag, men jag vet inte om jag vågar gå på den i med att mitt knä blev värre på förra träningen. Det är typ som innan nu igen, så det va inte så farligt och när jag va hos sjukgymnasten i morse gick allt jätte bra. Men jag tror ändå att jag väntar med att träna några dagar till! Vi hörs senare, puss.
Där jag går på sjukgymnastik

hata


utvecklingssamtal

Är hemma från utvecklingssamtalet nu. Jag gillar faktiskt utvecklingssamtal, blir glad av att höra att jag är så bra i skolan! Fanns inte så mycket att prata om, haha. Men hon sa i alla fall att jag kommer att höja mig i flera ämnen, så jag hoppas på nåt A innan sommaren! Jaja, nu ska jag fortsätta spela hunger games advetures. Puss!
bild från igår på friidrotten

fina nagellack från wet´n wild

Inte så farligt dyra heller, tror att de kostar runt 50 kr!

snow white and the huntsman


Vill se den nya snövit filmen med kristen stewart!

är man beroende så är man

Spelar detta på facebook hela tiden nu, haha.

18 april

Kom hem från skolan nu för ett litet tag sen, nu behöver jag plugga lite och sen ska jag iväg på utvecklingssamtal.. Igår va jag hur trött som helst, så jag orkade helt enkelt inte blogga. Sov dåligt på natten och sen tränade jag tre gånger, haha. Först sjukgymnast i nån timma på morgonen, sedan idrottslektion och sen friidrottsträning på kvällen. Skadade dock knät ännu en gång på friidrotten, fastade i höjdhoppsmattan när jag skulle hoppa upp på den. Sån jävla otur. Men det är redan mycket bättre, även om det gör lite ont när jag går i trappor nu. Men det blir nog bra! Nu ska jag plugga, puss.

träning på första gången på 7 hela veckor

Äntligen säger jag bara! Först va det 3 veckor som jag inte fick träna och tillslut blev det 7 veckor utan träning förutom mina dagliga knäövningar. Sprang runt 7 km i bra tempo, riktigt stolt över mig själv! Och så mycket kondition som jag trodde har jag faktiskt inte tappat. Fast jag va dock helt död när jag kom in igen, men nu känns det sådär skönt i kroppen som när man har tränat hårt. Har saknat den känslan! Nu ska jag göra mina knäövningar och sedan ta en dusch.

gårdagens shopping

Topp (270 kr) och mjukisshorts (170 kr) från topshop
Trosor (95 kr/st) från accessorize

songs from district 12 and beyond

Det ända jag lyssnar på nu typ, haha. Brukar aldrig gilla soundtrack från olika filmer annars, men detta är faktiskt riktigt bra! Många bra artister också, taylor swift, maroon 5, birdy osv!



Eyes open - Taylor Swift

Come away to the water -  Maroon 5

Just a game -  Birdy (sjukt att hon är lika gammal som mig, hör på hennes röst!)

Safe and sound -  Taylor Swift

Detta är de bästa låtarna enligt mig, men om ni vill lyssna på hela soundtracket finns det här!

godmorgon!

Idag börjar skolan... Om en halvtimma typ, har sovmorgon. Det är alltid så mycket lättare att gå upp ut sängen på måndagar när man har lång sovmorgon! Nej nu måste jag borsta tänderna och så. Vi hörs när jag kommer hem, puss.

charlie st. cloud

Såg på denna filmen för några dagar sen. För det första är ju Zac jävligt snygg. Men filmen va faktiskt också bra! Lite deprimerande kanske, men bra. Den får en trea av mig!
Charlie st. cloud -  1 2 3 4 5

hair in the air


just nu lyssnar jag på...

I morgon hade jag tänkt skriva ett helt inlägg om hunger games soundtrack. Det är så bra så det är det verkligen värt!

mysig dag med bästa vän

Har haft en jätte mysig dag idag! Efter gudstjänsten åkte jag och bella hem till mig, vi åt och skrattade typ, haha. Framförallt när hon helt plötsligt kastade sin mobil i väggen bakom mig så att jag fick ducka... Det va ju meningen att jag skulle ta emot den men jag blev jätte rädd, haha. Låg på golvet, gapskrattade och shippade efter luft efter det. Sen bestämde vi oss för att åka in till stan en stund, va väl egentligen inte meningen att vi skulle shoppa så mycket men jag hittade lite ändå.. Ni får bild på det i morgon! Sen satte vi oss ute i solen och drack chailatte och smoothie. Verkligen en supermysig dag med världens bästa person!

15 april

Kom nyss hem från pappa, ska strax på gudstjänst. Resten av dagen ska spenderas med bella. Igår kväll såg jag och pappa på hunger games, tredje gången för mig... Och den är fortfarande lika bra! Vi hörs senare, puss.

ny tapet i rummet hos pappa!

Sån där len också haha.

 


fina lillasyster

 

 


the prestige

Såg på denna filmen för ett par dagar sen, riktigt riktigt bra! Lite svår att fatta men i slutet faller allt på plats, haha. Gillar ju filmer som handlar om magi och sånt också. Verkligen värd att se, den får en fyra av mig!

The prestige - 1 2 3 4 5


intervju med jennifer lawrence

Jag har sett massor av intervjuer om hunger games de senaste veckorna, och detta är verkligen den bästa jag har sett. De snackar inte så mycket om filmen, men jag älskar Jennifers humor! Haha, jag skrattade jätte mycket, verkligen värd att se även om man inte är något hunger games fan.

mirror

Sitter hemma hos pappa nu, vid hans mac... Så ovant, tar ju 100 år att skriva detta haha. Men grymt bra är den, vill ha! Igår kväll såg jag på american pie med danni och bella, bra va den! Sen sov jag hos danni och åkte hit till pappa ganska tidigt idag. Ska vara här i helgen, och ni vet ju hur uppdateringen brukar vara då... Inte så bra. Men jag ska i alla fall försöka få till något inlägg. I morgon ska vi se hunger games... Tredje gången för mig. Tror att pappa också kommer gilla den! Nu ska vi snart äta tacos här. Puss!

sätter upp hunger games affischer

Ner med de gamla twilight affischerna och upp med nya på hunger games!

rue ♥


monte carlo

Såg på denna filmen i förrgår, tyckte att den va bra faktiskt! En riktigt söt och lättsmält film. Den får en trea av mig!
Monte Carlo - 1 2 3 4 5

12 april

Hej på er! Hade en mysig kväll hos bella igår, pratade massa, bada i poolen och såg på film. Kom nyss hem från sjukgymnasten nu, det gick bra och det går framåt med knät och jag kan nog börja jogga lite och snart vara med på träningarna igen. Hoppas det! Efter sjukgymnasten åkte vi till kungsmässan för att hämta mitt skal, jag va ju där för några dagar sen och skulle hämta det men affären håller på att rivas, men de sa ändå att jag skulle kunna få mitt skal. Men allt va ju rivet och det fanns inte någon där? Fan, vill ju ha mitt skal... Dåligt att de säger att jag kan hämta det idag också när det inte ens fanns någon där eller nåt. Jaja, nu ska jag bara vara hemma i några timmar och sen ikväll ska jag på bio och se american pie med danni och bella. Vi hörs senare, puss!

11 april

Hej på er! Igår va vi hos linh istället, såg på film och snacka. Sen sovde danni över här och idag har jag varit i alingsås hela dagen och hälsat på min gammlamormor som fyller 88 år idag. Hon är så mysig! Nu ska jag strax åka till bella och sova där i natt. I morgon ska jag till sjukgymnasten tidigt på morgonen, men efter det lovar jag att uppdatera lite bättre. Nu måste jag åka, här kommer två bilder från dagen. Puss!

waiting for forever

Tittade på denna filmen igår kväll. Riktigt söt och mysig film med bra skådespelare. Den får en trea av mig!
Waiting for forever - 1 2 3 4 5

haha..


hunger games kategori

Som vissa redan kanske har sätt har jag gjort en ny kategori i bloggen om hunger games. Den har redan blivit fylld med ganska många inlägg och fler lär det bli. Så nu finns allt om hunger games sammlat på ett ställe!

10 april

Vaknade för några timmar sen och har tagit det riktigt lugnt nu på morgonen... Så sjukt skönt med lov! Snart kommer linh hit, och lite senare även danni. Får se vad vi hittar på. Vi hörs senare, puss!

upzone!

Vill dit i sommar! Det är ett ganska nytt äventyrs ställe i borås, verkar riktigt kul faktiskt. Älskar adrenalin kickar haha! Det är typ uppe i träden, upp till 11 m över marken. Också åker man linbana, går på lina och massa sånt!

like crazy

Såg på denna filmen igår kväll. Tyckte att den va väldigt seg men annars va den väl bra... Jennifer Lawrence (katniss everdeen i hunger games) va med i den också, fast lite för lite haha. Filmen handlar om ett par och deras liv typ. Mycket mer än så va det inte. Den får en tvåa av mig!
Like crazy - 1 2 3 4 5

sötnos ♥


lovmåndag

Har varit med danni idag, bakade chocolate chip cookies också åkte vi in till bergakungen för att hämta biobiljetterna till american pie som jag, danni och bella ska se på torsdag. Inte min typ av film igentligen, men det ska ändå bli kul att se den. Nu håller jag på och ser på en film, så tänkte se klart den nu!

just nu

Jordgubbsmilkshake och en hel tidning full av hunger games
Snart kommer danni hit också!

9 april

Vaknade för ett tag sen och ska strax åka till kungsmässan en liten stund. Ska hämta mitt nya mobilskal som jag har beställt från expert! Ska bli kul att se hur det ser ut... Nej nu måste jag åka, vi hörs senare!

hemma från bion

Filmen va lika bra idag också... Och sara gillade den med! Ska se den nästa helg också haha, för pappa ville se den. Jaja, nu tänkte jag se nån annan film och sen ska jag gå och lägga mig. Gonatt!

bakat jättegoda kakor med hallon och vit choklad med sara!


är jag typ den ända som tycker att gale är snyggast?


gulligt


8 april

Kom upp för en liten stund sen och ska göra i ordning mig nu. Senare kommer sara hit, vi ska se hungerspelen ikväll också. Älskar den, jag dör va bra den är! Jaja, vi hörs senare!

glad påsk!

Godmorgon på er! Idag är det påskafton, och det ska firas hemma med familjen. Jag har blivit 800 kr rikare nu på morgonen också haha. Snäll släkt och familj man har! Nu gick jag precis ut från duschen och ska börja göra iordning mig. Ska väl läsa ut revolt också... Har bara 2 sidor kvar, haha jag sparar på det. Men nu känner jag ändå att jag måste läsa dem. Puss!

winter´s bone

Träffade sara idag, åkte till kungsmässan först för hon skulle lämna tillbaka ett par byxor. Passade även på att köpa två helt vanliga bastoppar och en ny glasnagelfil. Tycker att glasnagelfilar är så sjukt mycket bättre än vanliga! Min lådsasfarmor är här nu, orkar inte. Hon är 91 år och hennes andedräckt luktar i hela rummet. Fyfan, kan inte ens sitta där nere och titta på tv, mår illa. Så jag tänkte sätta mig i mitt rum och sätta på en bra film istället. Tror det blir winter´s bone. Bara för att jennifer lawrence som spelar katniss everdeen i hunger games är med i den... Haha. Hoppas den är bra!

långfredag

Ska inte till pappa i helgen ändå, han är tydligen på ängsbacka och jobbar, haha. Jaja, så det blir att fira påsk hemma istället! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, vi får väl se. Tänker bara på hungerspelen hela tiden nu, måste läsa och kolla hunger games sidor hela tiden just nu... Jag är verkligen beroende. Så ska fortsätta med det nu. Puss!

haha


RIP Finnick Odair, the sexiest man in Panem ♥

Va bara tvungen att göra ett sånt här inlägg. Blev jätte ledsen när han dog... :(
Undrar hur han kommer se ut i catching fire. Snygg i alla fall! Om man söker på hans namn på google kommer det upp jävligt snygga bilder i alla fall...

påsklov!!

Kom nyss hem från skolan, och nu är det äntligen lov! Så sjukt skönt. Har inte mycket alls planerat heller vilket jag brukar ha på mina lov, men det är rätt skönt att bara ta det som det kommer också. I helgen ska jag i alla fall till pappa och se hungerspelen för andra gången, men mycket mer än så har jag inte planerat för lovet!
Åt precis thaimat nu och glass till efterätt. Ska köra mitt träningspass för knät nu. Puss!

somebody that I used to know




beach 2012


i brevlådan idag...

...fanns beställningen från asos! Fort det gick ändå. Har testat allt, och allt satt jätte bra. Älskar allt, perfekt till sommaren!
Riktigt dålig bild, men har ju lagt upp bilder på kläderna innan när jag beställde det! Här kan ni se de bilderna igen. Sen så kommer ni få se kläderna på en hel del bilder på sommaren! Den blåa klänningen ska jag ha på mig på skolavslutningen och konfirmationen och det andra kommer jag ha på mig ofta. Långklänningen och shortsdressen är så sjukt sköna och bikinin är perfekt... Kär!

vill ha ett sånt avsnitt...


vi har vunnit en ipad!!!

Snacka om att jag blev chockad när jag ser en ipad ligga på köksbordet tillsammans med detta pappret när jag kom hem? Fyfan va nice, VI HAR VUNNIT EN IPAD FRÅN POSTKODSLOTTERIET!







3 april

Fan, missar flera tävlingar bara för konfirmationen... De två roligaste också, en lagtävling och en i karlskoga där vi ska sova över och så också. Jaja, italien är ju rätt nice det med. Snackade på mötet om att åka till spanien på en tävlingsresa nästa sommar också, sjukt va kul det skulle vara! Hoppas att det blir nåt av det. Men nu ska jag läsa revolt och sen sova, gonatt!
haha, älskar bilden

hemma från sjukgymnasten

Sitter hemma och äter nudlar nu. Det gick jättebra hos sjukgymnasten, nu har jag övningar som jag ska göra två gånger per dag. Kommer nog oftast bli en gång per dag, men ska försöka i alla fall! Vill ju verkligen att knät ska bli bättre och stabilare. Ska strax följa med mamma till affären. Senare ikväll ska jag till ett möte i friidrotten och snacka tävlingar och sånt. Inte för att det är så aktuellt för mig just nu så är det ju säkert det i sommar! Ska bli kul att träffa tjejorna också. Nej nu ska jag åka, puss!

bara en lektion i morgon!

Skulle ju egentligen till sjukgymnasten i morse men hon va sjuk så jag ska till ett annat ställe på sjukgymnastik i morgon istället. Missar två lektioner och sen är det bara idrott kvar och det får jag ändå inte vara med på. Så har bara hemkunskap i morgon, riktigt skönt. Jaja, nu ska jag läsa i revolt och sen ska jag sova. Puss och gonatt!

starbucks

Chocolate chip cream på starbucks

Va ju inne i stan förut med danni! Köpte inget, vi åkte bara dit för att danni skulle köpa en present. Men en god chocolate chip cream från starbucks blev det i alla fall. Nu sitter jag här nyduschad framför tv:n. Har nästan inget plugg alls den här veckan, så skönt! Puss!

stan med danni en snabbis


ute med hunden


600 dagar till premiären av...

Catching fire, eller fatta eld som den heter på svenska. Fattar inte varför de måste ha så lång tid mellan filmerna? Orkar inte vänta tills den 22 november 2013...

Inköpen från helgen

Spetsshorts från zara, 300 kr och solglasögon från gina tricot, 60 kr
Gråa jeans från zara, 280 kr
Vita jeans från gina tricot, 200 kr
Bara massa underdelar, förutom solglasögonen då! Men det va verkligen något jag behövde. Färgerna ser dock konstiga ut på bilderna, speciellt på de gråa jeansen. De är mörkare i verkligheten!

inte ens lika?

Jennifer Lawrence
Katniss Everdeen Photo
Jenniver Lawrence som Katniss Everdeen i Hunger games
Tycker inte att det ser ut att vara samma person... Eller man ser ju det, men tycker inte att se är så lika i alla fall!

äntligen har vampire diaries börjat igen!

Sitter och kollar på senaste avsnittet just nu!

hos bella

Sitter hemma hos bella nu, konfan va slut för några timmar sedan. Bara 4 dagar kvar i skolan nu och sen är det looov! Eller typ 3 blir det för mig för har bara en lektion i morgon då jag ska till sjukgymnasten. Men nu ska vi snart äta middag här, är jätte hungrig! Får se hur länge jag stannar här, men om jag inte kommer hem allt för sent bloggar jag mer då. Puss!


RSS 2.0