i brist på bättre bilder

Kom hem från träningen för ett tag sen och ska gå och lägga mig om en liten stund. Så skönt att det inte är så mycket plugg nu heller! Så har sluppit det idag. I morgon är det friluftsdag och friidrott hela dagen. Så det blir nog bra! Puss!

Tumblr_m3648rc8g01r9yag0o1_500_large

kärlekshandbok

Är äntligen klar med min kärlekshandbok till svenskan! Såhär ser framsidan ut + text där det står linnéas kärlekshandbok med ett typsnitt som jag älskar. Blev jätte nöjd, älskar framsidan.

naw


sista maj

Sitter hemma nu och tittar på top model samtidigt som jag pluggar lite so som jag har prov på om en timma! Hade ingen franska så jag gick hem och åt, pluggade och gick ut med hunden. Har varit dåligt med uppdateringen de senaste dagarna men det är så mycket i skolan nu det sista. Men nu har jag inte så mycket kvar så jag ska bli bättre på att uppdatera! Slutar sent idag så hinner bara hem och äta och sen ska jag till träningen. Men vi hörs, puss!

stackars ida!

Kom hem från skolan för ett litet tag sen. Första dagen på två veckor då det har varit prao.
Min hund ida operarade sig idag, stackarn! Men det gick bra i alla fall, men hon får ha en sån där strut och så i 10 dagar och hon är jätte nervös hela tiden. Gnyr, ylar och går fram och tillbaka... Får panik när hon är så, blir jätte orolig. Men vi får hoppas på att det blir bättre snart. Nu ska jag ut och lägga mig i solen, tydligen så ska detta vara den sista riktigt varma dagen för denna gången. Så man får passa på! Ska klippa gräset för pengar lite senare också, och kanske plugga lite. Puss!

loreen vann!

Hej på er! Träffa bella igår och bada för första gången i år (seg jag är) och sen hade vi myskväll. Är så glad att loreen vann igår! Både jag och bella hade det på känn innan, men man kan ju aldrig veta. Blev väldigt glad när hon vann i alla fall, så överlägset också. Älskar verkligen låten. Jag och bella hade en mysig kväll med massa godis och gott och det va riktigt kul att hon vann. I morse skulle vi på våran sista gudstjänst, men innan vi skulle åka började bella blöda näsblod. Det gör hon dock hela tiden, men denna gången droppade det i över en timma! Hur mycket blod som helst ju. Så det blev ingen gudstjänst för oss. Haha, lite annorlunda anledning till att inte gå på en gudstjänst! Så jag följde med familjen hem till mormor och morfar och firade mors dag! Mamma fick lite gott från olivolja etc, en affär i haga typ där jag praoade förra veckan som hon gillar. Så det tror jag hon blev glad för! Har ätit massa god mat och även pluggat en del så det känns skönt att ha det gjort. Men har fortfarande lite kvar som jag tänkte sätta mig med nu ute i kvällssolen. Ska städa lite också. Puss!
När vi gick hem från sjön fastnade vi en stund vid skolan och bella fick för sig att hon skulle krypa genom alla hål vid de röda, haha.

duckface


onödig jag är


25 maj

Har varit lite dåligt med uppdateringen idag och igår, men igår åkte jag direkt till träningen efter praoen och idag kom jag inte hem därifrån förens vid halv 8. Höll på att göra en bröllopstårta och det är ju inte varje dag man gör det liksom?! Sista dagen på praoen idag också, kommer sakna det... Men ska kanske sommarjobba lite på både caféet och konditoriet som jag har praoat på. Vi får se! va en annan praktikant där idag också, så slapp sitta helt forever alone och äta idag haha. Åt i haga på ett mysigt café ute i solen! Fick ta med mig en hel del cupcakes, woopies och macarons hem också. Nu ikväll har jag kollat på tv och i morgon ska jag träna och träffa bella. Kanske tar en fika eller åker till hammarkullefestivalen en sväng. Sen blir det mys med melodifestivalen! Men nu ska jag fortsätta kolla lite på tv och sen ska jag sova. Vi hörs, puss!

mer forever alone än såhär kan man inte bli

Haha, sitter och äter lunch nu, helt själv... Väldigt, väldigt gott i alla fall, tänk dig att få äta hur mycket sushi som helst!


just nu läser jag...


spets

Dessa fina spetsshorts från zara hade jag på mig idag!

more cupcakes

Praoen gick bra idag med, men jobbigt att stå upp hela tiden! Och bussen va helt full med massa svettiga människor och det va hur varmt som helst där inne. Men jag kom hem i alla fall! Nu på kvällen har jag klippt gräset, vattnat och så för lite pengar, pluggat, kollat på glee, varit med familjen och så. Mamma har opererat sig idag också men det gick bara bra! Nu ska jag gå och lägga mig om en stund i mitt rum som är 28 grader varmt, det ändå jobbiga med sommaren. Där nere och så är det inte alls så varmt men värme stiger ju så det blir ju jätte varmt på tredje våningen... Jaja. Puss och gonatt!

några mini-cupcakes jag gjorde idag!

Hihi, fick faktiskt beröm för att jag va duktig på att spritsa och så..

22 maj

Nu är jag hemma efter en lång dag! Praoen gick verkligen super bra, jätte kul att bara få baka massa söta cupcakes, macarons osv hela dagarna! Go personal också, så det va verkligen ett andra riktigt bra val av praoplats. Åt misslyckade cupcakes till lunch haha för annars hade jag inte hunnit äta någon middag innan träningen. Min sån där syokonsulent kom dit och kolla hur jag hade det också. Slutade lite tidigare i alla fall så jag hann hem och åt lite mat och sen åkte jag till träningen. Sprinta lite och sen blev det joggning i skogen. Hatar att springa i skogen på våren, så jobbigt med allergin... Men det funkade. Massa myggor också, råka få en i munnen haha. Så idag har jag ätit kött för första gången på två år! Haha nejdå. Nu kom jag precis ut från duschen och sitter och kollar på semifinalen av melodifestivalen. Haha, de där gummorna från ryssland som uppträder nu. Dem måste ni väl ha sett?! Lägger uppp klippet av dem här nedanför ifall ni inte har det!

green monday by condeco

Sedan en månad tillbaka har condeco bara serverat vegetarisk mat på måndagar. De ersätter alltså alla rätter som innehåller kött och fisk med vegetariska rätter. Helt rätt, den vegetariska måndagen är ju internationell och fler resturanger och caféer borde gå i condecos fotspår! Det får fler att testa vegetariskt så att de inser hur bra och gott det faktiskt är.

I am not pretty. I am not beautiful. I am as radiant as the sun.


inköp

Blus från chelsea 300 kr
Ballerinasockar från hm 30 kr

ananas juice

Är hemma från stan nu! Kolla i några affärer, fick med mig en blus hem. Lägger upp bild på den sen! Satte oss i solen och tog en fika också. Haha stackars sara, när vi skulle hem så sprang vi till tåget. Och när vi va framme så va jag lite framför henne men hon va nästan framme så jag gick på tåget. Och precis då stängs dörrarna, om hon bara hade varit där 1 sekund tidigare hade hon hunnit. Och jag hann inte hoppa av heller för dörrarna stängdes ju. Så vi tog två olika tåg hem, haha...

outfit

image description
Klänning (som är instoppad) från att
Shorts och väska från gina tricot
Palladium

älskar vädret


sommar!

Kom just in från en promenad med hunden och nu har jag precis tagit på mig bikinin och ska lägga mig och sola på terrassen. Äntligen är det sommar!

breakfast in the sun


ledig måndag

Är redan uppe trots att jag är ledig idag! Konditoriet som jag ska praoa på denna veckan har stängt på måndagar, så jag är ledig idag men ska kanske vara där på lördag istället. Vi får se! Väldigt skönt att vara ledig i alla fall. Nu ska jag gå ner och göra en god frukost och äta den ute i det fina vädret. Sen tänkte jag ta en långpromenad med hunden! Hon orkar inte gå så långt längre men får väl bära henne i värsta fall haha. Lite senare ska jag möta upp sara inne i stan. Men vi hörs, puss!

äntligen!

HUNGER GAMES Mobilskal iphone 4 mobil skal lev.från Sverige
Har krånglat massa med det hunger games skal jag hade beställt, men nu har jag tillslut fått ett i alla fall!

hoppas jag vinner budgivningen!!

Sitter med tradera nu, har lagt ett bud på ett hunger games skal som jag väldigt gärna vill ha!

annorlunda lösgodis

Haha, detta fanns i matbutiken i vänersborg... Så tryckte man på en knappt så kom det ut godis. Fick för mycket men kunde inte hälla tillbaka :(

hahaha, detdär är jag...


syster ♥

Tog massa bilder på teya i helgen.. Och jag bara måste lägga upp några av dem! Så fin är hon ♥

20 maj

Känner mig dålig på att blogga.. Har inte bloggat på 4 dagar nu. Men jag har haft fullt upp i helgen och inte haft någon tid att blogga! Har träffat släkten och igår kom danni över också sov hon över här. Hade myskväll med tacos, godis och film. Nu åkte hon hem för ett tag sen och just nu har jag hög musik på och håller på och städar mitt rum. Kan aldrig koncentera mig när jag har bra musik på haha, måste dansa då! Så det har jag gjort i någon timma eller så också haha. Måste ta en dusch, blev jätte svettig.. Så varmt ute också! Så ska in i duschen nu, hörs senare!

16 maj

Är hemma nu från prao och veterinären. Har inte skrivit om det på bloggen för jag tycker att det är så jobbigt, men ida har några knölar på sin mage. Men idag fick vi veta att det troligtvist är godartat och det ska opereras bort om 2 veckor. Så vi hoppas på att allt går bra! Praoen idag gick också jätte bra, sista dagen på det cafeét. Så snälla de är, fick ett presentkort på kicks som tack för hjälpen. Har varit jätte bra att praoa där verkligen! Snart kommer bella hit, hon ska sova här i natt. I morgon ska jag iväg till vänersborg till mina kusiner och släkt ganska tidigt och sen ska jag vara hos pappa en hel del i helgen. Så det blir nog inte så bra uppdatering. Men vi hörs när vi hörs!
Jag har aldrig sett någon skaka så mycket innan som hon gjorde inne hos veterinären. Jätte synd om henne... Trodde inte att man kunde skaka så mycket.
Tack malin och eva på café m!

spjut

Sitter på bussen påväg hem från friidrotten nu, kastade spjut idag. Lärde mig en hel del och jag börjar tycka att det är riktigt kul faktiskt! Väldigt, väldigt svårt, men kul. Gick lite tidigare från träningen för de körde lite häck sen också och det kan jag inte vara med på för mitt knä gör ont då! När jag kommer hem ska jag äta nåt (är jätte hungrig) och sitta och ta det lugnt framför tv:n. Puss!

 

 


haha

Förut när jag praoa skulle jag till affären och köpa lite saker. Och han som stod efter mig i kön, vet du vad han köpte? EN plastpåse. Så säger hon i kassan, ja då blir det en krona då tack, och vet ni vad han gör då? Tar upp sitt visakort och betalar med det. En krona. Haha, så jävla fult...

hahahahha

Mamma visade mig detta igår, haha jag höll på att skratta ihjäl mig...


på tåget påväg hem från prao

Så sjukt sköna korta dagar! Sitter på tåget på väg hem nu. Har träning senare ikväll också. Men vi hörs, puss!


namnsdagspresent

Hade namnsdag igår, så fick de här fina sakerna av mamma och honsa! Äntligen har jag en mockingjay pin ♥
Från guldfynd.
Badbomber som luktar helt sjukt gott! Från lush.

prao på café m

Kom alldeles nyss hem från kungsbacka nu! Praoa på ett café där, fick baka, städa, handla och lite så. Kort skön dag, började halv 10 och slutade halv 2. Och det schemat fortsätter vi med i morgon och i övermorgon! Super skönt. När jag var klar där gick jag hem till mormor och morfar en stund som bor jätte nära också åkte jag med dem hem för de skulle ändå hem till oss och passa min lillebror. Och nu är jag hemma! Hade tänkt plugga lite nu, har en hel del att göra som jag vill få gjort. Men vi hörs senare, puss!


helgen

Nu sitter jag hemma i sängen efter en riktigt bra helg! Va ju på träningslägret igår till idag och sen va jag och sara på liseberg. Och nu ska jag snart sova, är sjukt trött för sov inte så många timmar i natt också är jag så sjukt allergisk just nu. Jätte mycket björkar vid rigor torpet så det rann i både ögonen och i näsan. Och man blir så trött efteråt av allergin! Så det är tur att jag har sovmorgon, i morgon är det prao så jag börjar halv 10. Ska bli kul att se hur det är. Puss och gonatt, här kommer några bilder från helgen!

väntar på bella

Sitter utanför möllan nu och väntar på att bella ska komma. Sen åker vi till rigortorpet på ett litet läger över natten! Fint väder det har blivit nu också, till skillnad från i morse. Men vi hörs i morgon igen, puss!


äntligen har den kommit till sverige, måste ha!!


we are young - glee cast version

Är inne i en period när jag bara lyssar på glee just nu. Orginalet på denna är också sjukt bra, men glee är bäst!!


hahaha, så söt är hon!


11 maj

Hej på er! Skulle egentligen till liseberg med sara idag, men det blåser ju som in i helvete ute och regnar också. Så vi ska dit på torsdag istället! Men va i alla fall hos sara ett tag efter skolan, gjorde nån jätte god mousse. Sen gick jag hem och åt tacos och såg på vampire diaries och någon film och nu ska jag redan snart gå och lägga mig. Är jätte trött! Men vi hörs i morgon igen innan jag ska iväg på ett litet träningsläger. Puss och gonatt!

träning!

Det har varit en lång dag (och vecka, fyfan) och det regnar som in i helvete, men jag tänker träna ändå!

jobbig vecka

Hatar denna veckan, vill bara ha helg och prao NU!!! Är superstressad hela tiden, bara massa pluggpluggplugg. Också det där huset som måste vara klart den här veckan, hur tänker våran lärare när hon säger att det måste vara klart på fredag, men sen finns det ingen dag man kan sitta kvar och jobba på? Jaja, det är bara tre dagar till och sen är det helg med liseberg och träningsläger! Ska bli riktigt skönt, och sen är det prao och nästan inget plugg i två veckor. Men bloggen får ju lida lite nu då men det blir bättre efter denna veckan. Nu ska jag plugga lite och sen krypa ner i min goa säng... Ska bli riktigt skönt efter go träning med löpning, sprint och spjut som faktiskt gick riktigt bra för en gångs skull. Ny tjej som börja också, Johanna! Alltid kul när det är nytt folk som börjar. Men vi hörs, puss och gonatt!

7 maj

Hej! Har så mycket plugg just nu så det blir lite dåligt med uppdateringen... Men jag försöker så gott jag kan. Träffade danni en stund också efter skolan, ett tag sen vi sågs utanför skolan faktiskt. Sen så har jag bara suttit och pluggat massa, har två matteprov och ett noprov denna veckan. Plus ett hus som ska göras klart, en stor inlämmning och flera läxor på det. Så det är en hel del att göra denna veckan! Sen är det två veckors prao, och det ska bli så sjukt skönt. Så jag ska kämpa vidare en liten stund till, vill få gjort så mycket som möjligt nu. Sen ska jag sova! I morgon ska jag till sjukgymnasten så får gå lite tidigare från skolan och sen ska jag till flygplatsen och hämta min mormor och morfar som har varit i frankrike i ganska många veckor nu. De brukar vara hemma hos oss ganska många gånger i veckan vanligtvist och passa min lillebror så jag har saknat dem! Sen ska jag till träningen. Nu ska jag fortsätta med plugget, puss!


sluta blogga?

Jag har faktiskt funderat på att sluta blogga ett tag nu. Jag har bloggat i flera år och jag skulle vilja testa att inte göra det. Det tar så mycket tid som jag egentligen inte alltid har och som jag skulle vilja lägga på andra saker. Men samtidigt älskar jag att blogga och det är ju därför jag har hållt på med det så länge. Funderar på att byta domän, tema eller nåt i alla fall. Men vi får se om det blir nåt med det eller inte, jag kanske fortsätter blogga här... Men jag vill ha förändring i alla fall!

6 maj

Nu är jag hemma igen! Har verkligen haft en superbra helg, men den har gått så fort! Det blev ingen grillning igår kväll men jag, bella och hilde åkte och shoppa lite. Eller ja, det va bara bella som shoppa typ haha. Sen sov vi över hos bella också kom karin också. Såg på högklackat, glee och hade det mysigt! Idag badade vi i poolen och låg och sola oss och sen åkte vi hem. Hilde missa precis tåget så vi gick och köpte en glass och satt och väntade. Sen gick jag hemåt och nu måste jag plugga! Puss!

på tåget

Sitter på tåget till pappa nu och väntar på att det ska gå... har haft en jätte bra dag på Liseberg! Fina tjejer detdär. Åkte inte allt, men det är ju det som är så gött med att ha guldpass, man är så fri och kan gå dit hur mycket man vill! Lenny kravitz som spelar cinna i hunger games ska dit i sommar, måste dit! Inte för att jag gillar hans musik så jätte mycket men ändå riktigt nice. Vi hörs, puss!


utanför liseberg

Bella, Ottilia och Karin är påväg med spårvagnen så de kommer väl snart!


min helg

Är hemma från träningen nu! Vågade inte vara med på höjdhoppen för knät (och jag har fått ribbskräck helt plötsligt) men sprang några km istället så det va bra! Så skönt att träna ute nu. Tänkte bara meddela att uppdateringen kommer att fortsätta vara låg i helgen. Men får försöka göra nån mobilbloggning! I morgon ska jag till liseberg, har bestämt att jag ska ha guldpass i år igen. Ska i alla fall dit med bella, ottilia och karin. Sen åker jag till pappa och sover där, och åker hem på lördag igen. Då ska jag träffa bella, och även kanske hilde. På kvällen ska vi till sisjön och träffa lite folk, grilla och så! Hoppas på att hilde också följer med. Sen sover vi hos bella och på söndag ska jag bara ta det lugnt och umgås med bella och kanske hilde då. Så det blir nog en toppenhelg! Men uppdateringen blir nog inte så bra. Så vi hörs när vi hörs, puss och gonatt!

3 maj

Förlåt för dålig uppdatering, men har så mycket i skolan just nu! Satt kvar i skolan i 2 timmar och arbetade med att bygga ett hus igår och sen gick jag hem och fortsatte med massa annat plugg. Och har en hel del kvar som behöver göras! Men nu ska jag iväg till träningen, puss!
Glass i det varma vädret efter franskan med linh!

go träning

Egentligen va det ingen träning idag men jag, emelina, jocke, bella, alva och hilde va på tingbergsvallen och tränade i alla fall. Sjukt skön, rolig och jobbig träning! Sprang massa och gjorde hinderbana, styrka och så. Jätte skönt verkligen, speciellt när solen hade gått ner och det inte va så varmt längre. Nu kom jag ut från duschen nyss och ska lägga mig och sova. I morgon är det ju skola igen, och sen massamassa plugg som jag måste ta igen. Så det kanske inte blir så bra uppdatering. Men vi hörs när vi hörs, puss!
Solbränd och trött tjej efter träningen!

i solen

Jätte varmt och skönt! När jag hade solat mig i bara en halvtimma hade jag redan blivit lite röd. Så solen tar verkligen jätte mycket! Dessa tre dagarna i skolan den här veckan kommer bli ganska jobbiga för har så mycket att ta igen i med att jag va sjuk förra veckan. Så nu tänker jag bara ta det lugnt och ligga och sola, lyssna på musik och äta glass hela dagen. Också lite plugg, städ och träning i eftermiddag och ikväll haha...

nästan sommar

Är redan vaken... Mamma väckte mig för att se om jag ville följa med på nåt kosläpp. Jag tycker att kor är jätte söta och så haha men de ska vara där i flera timmar för att elias ska rida, måla, kolla på massa andra djur, fika osv också. Så jag följde inte med! Annars har jag inget speciellt planerat idag. Måste träna, städa, plugga lite och vara ute i det fina vädret. Lägger mig nog ute och solar en stund på terrassen. Så skönt att det snart är sommar nu! Men först ska jag äta frukost och göra mig i ordning. Vi hörs senare under dagen, puss!

RSS 2.0